This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Óriáshal-invázió Kaposvár mellett

Ekkora a buli Kaposváron! Pár nappal egy 217 centi hosszú és 70 kilós után vasárnap egy egy centivel rövidebb, de 98 kilós harcsát fogtak a Deseda víztározón. Nem rossz, de mind a két óriásharcsa eltörpül Yao Ming, a legendás NBA-center mellett, aki 229 centis és a versenysúlya 134 kiló volt.

Advertisement
Illustration for article titled Óriáshal-invázió Kaposvár mellett

Yao Ming viszont szinte biztosan nem kapott volna rá egy gilisztacsokorra, ellentétben a két féregkedvelő desedai harcsával. A nagyobbikat Hummel Gyula fogta, aki pontyozás közben kiszúrta, hogy egy helyen a part közelében ívik a sneci. Hummel gyorsan reagált és odadobott egy gilisztacsokrot, amit hamar elkapott a lendületes harcsa.

Advertisement
Illustration for article titled Óriáshal-invázió Kaposvár mellett

Jómagam is rengetegszer horgásztam a Desedán, aminek a gát felőli végénél, a büfében egy csomó ideig nem értettem, hogy miért viszonozza minden csaj jeges pillantással, ha ránézek. Aztán rájöttem, hogy amikor ebben a büfében jártam, minden alkalommal mellig felhúzott vegyvédelmi guminadrágot viseltem. A vegyvédelmi ruhának mégcsak nem is a kinézete a legdurvább vonása, hanem az átható, 2 méterről torkon ragadó pállott, penészes gumiszaga.

Advertisement

[animgif via prolidepp]

Share This Story

Get our newsletter