Ekkora a buli Kaposv√°ron! P√°r nappal egy 217 centi hossz√ļ √©s 70 kil√≥s ut√°n vas√°rnap egy egy centivel r√∂videbb, de 98 kil√≥s harcs√°t fogtak a Deseda v√≠zt√°roz√≥n. Nem rossz, de mind a k√©t √≥ri√°sharcsa elt√∂rp√ľl Yao Ming, a legend√°s NBA-center mellett, aki 229 centis √©s a versenys√ļlya 134 kil√≥ volt.

Yao Ming viszont szinte biztosan nem kapott volna r√° egy gilisztacsokorra, ellent√©tben a k√©t f√©regkedvelŇĎ desedai harcs√°val. A nagyobbikat Hummel Gyula fogta, aki pontyoz√°s k√∂zben kisz√ļrta, hogy egy helyen a part k√∂zel√©ben √≠vik a sneci. Hummel gyorsan reag√°lt √©s odadobott egy gilisztacsokrot, amit hamar elkapott a lend√ľletes harcsa.

Advertisement

J√≥magam is rengetegszer horg√°sztam a Desed√°n, aminek a g√°t felŇĎli v√©g√©n√©l, a b√ľf√©ben egy csom√≥ ideig nem √©rtettem, hogy mi√©rt viszonozza minden csaj jeges pillant√°ssal, ha r√°n√©zek. Azt√°n r√°j√∂ttem, hogy amikor ebben a b√ľf√©ben j√°rtam, minden alkalommal mellig felh√ļzott vegyv√©delmi guminadr√°got viseltem. A vegyv√©delmi ruh√°nak m√©gcsak nem is a kin√©zete a legdurv√°bb von√°sa, hanem az √°that√≥, 2 m√©terrŇĎl torkon ragad√≥ p√°llott, pen√©szes gumiszaga.

[animgif via prolidepp]