This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Ordító vadász védte meg Semjén házát a Bors fotósától

Illustration for article titled Ordító vadász védte meg Semjén házát a Bors fotósától

Nem véletlenül volt eddig is a kedvenc keresztény politikusom: kiderült, hogy Semjén a magaslesen nem lőni, hanem merengeni és elmélkedni szeret.

Advertisement

Az utolsó ember, akiről első kézből hallottam, hogy fegyverrel a kézben szeretett merengeni, a később lőfegyverrel meggyilkolt Fenyő János médiacézár volt. De ő nem lesen, hanem az íróasztalánál ülve morfondírozott, a puskája csövén át pedig nem vaddisznókat, hanem népszavás fő- és vezető szerkesztőket nézgetett, akiket hajtás helyett raportra hívott. De ő sem durrantotta le őket!

A második ember pedig Semjén “Mestertroll” Zsolt, a humortalan, hisztis balosok nemezise.

Advertisement

Semjénről egy Bors-cikkből tudtam meg, hogy a lesre elmélkedni jár. A cikk arról szól, hogy amikor a lap fotósa éppen a politikus gánti házát fotózta, előkerült előbb egy kiabáló vadász, aki még a rendőröket is kihívta a kollégára. De miután kifújta a dühét, mesélt pár dolgot Semjénről, a magánvadászról.

Ebben a Bors által 30-40 milliósra tippelt gánti házban Semjén és családja gyakran megfordul. Az ingatlan a miniszterelnök-helyettes korábbi nyilatkozata szerint a feleségéé, a kezdetben Ordibáló Vadász szerint meg a fiáé. Hősünk legutóbb húsvétkor járt itt, innen jár vadászni is.

Kerti tó, egy hatalmas faszobor és egy faragott magyar címerrel díszített pavilon.

Advertisement

Ezt írja a cikk a kertben található egyéb érdekességekről, de nem árulja el, mit ábrázol a hatalmas faszobor! Az egészséges emberi kiváncsiság hiánya a magyar sajtó TBC-je.

Az bezzeg kiderül, hogy nem szereti a vadhúst és nem iszik alkoholt.

Köszönjük szépen!

Ugye, ismerős volt valahonnan Gánt neve? Igen, itt található például az Orbán-család egyik bányája.

Share This Story

Get our newsletter