Ordenárén gusztustalan vagy vicces a szállás.hu csulázós reklámja?

A Tékozló Homár már kapott egy felháborodott olvasói levelet a szállás.hu reklámja miatt, de én legalább hatodjára nézem és mindig egy kicsit nevetek rajta.

Abban az országban, ahol vígjátékban a két mérvadó a Torrente és az Üvegtigris, szerintem kifejezetten béna azon kiakadni, hogy egy szexinek felöltöztetett nő csulázik egy hatalmasat. Hülyét csinál a hirdetések értelmetlen nyelvezetéből, szerintem teljesen viccesen parodizálja a reklámok szexizmusát, ami miatt azt várja az ember, hogy valami csúcserotikus dolog történjen a bikinis lánnyal. Hát istenem, köpködni meg nem csak a másodosztályú foci kispadosainak meg a skót legénybúcsúsoknak szabad a világban.

Advertisement

Jó, nincsen benne egy cseppnyi fantázia sem mondjuk a pucolt csirkés videóból, meg hát amilyen reklámba beletesznek egy szkreccseléshangot amikor váratlan dolog történik, azt nehéz profizmussal vádolni. De én kifejezetten örülök, hogy a tévében mindenki szeme láttára egy lány harákolhat egyet és megpróbálhat elköpni a Balatonig, és nem kizárólag a mosógépe vízkőtlenítése miatt ajvékolhat. Ha már ma kiderült, hogy a lányok úgyis büdösebbet finganak.

Share This Story