A ny├ír legfontosabb h├şre hogy nekieresztette a bozontot L├íz├ír J├ínos. A legend├ísan sim├íra borotv├ílt doh├ínylobbista teljesen meg├║jult vizu├ílisan. De mit sugall az ├║j L├íz├ír-arc? ┼É az ├║j Habony?

Van, aki szerint L├íz├ír ezzel a p├│nemmel elorbaniz├íl├│dott. ├ën egy├íltal├ín nem ├ęrzem ├şgy. A Minden├│r├ís T├íbornok az elm├║lt egy ├ęvben annyira megsz├ęlesedett, hogy teljesen ├ítalakult a karaktere. L├íz├ír hozz├í k├ępest egy vidra. Most m├ír adekv├ít m├│don sz┼Ĺr├Âs fej┼▒ vidra.

Advertisement

[fot├│: blikk.hu]

A Feny┼Ĺ J├ínos-hasonlat m├ír sokkal jobb. ├ën a karrierem legelej├ęn p├ír h├│napig dolgoztam a Feny┼Ĺ-tulajdon├║ N├ępszav├íban, tal├ílkoztam is a mesterrel, aki ├ęl┼Ĺben pont ├║gy adta egyszerre a megnyer┼Ĺ dzsigol├│t ├ęs a f├ęlelemkelt┼Ĺ er┼Ĺsembert, mint L├íz├ír borost├ísan. De Feny┼Ĺnek az├ęrt szak├íllszer┼▒bb, vastagabb szak├ílla volt.

Advertisement

[fot├│: origo.hu]

A sz┼Ĺrzet ├íllaga, ha m├ír, akkor legink├íbb habonyos. K├ęrd├ęs, hogy ezzel jelezni akar-e L├íz├ír. Azt kiab├íln├í, vagyis ink├íbb csipogn├í az arca, hogy "Hah├│, ├ęn vagyok az ├║j Habony?" Nem hiszem. J├ínos bar├ítunk nagyobb kutya ann├íl, hogy egy m├ísik kuty├ít kop├şrozzon. F┼Ĺleg, hogy Gir├│-Sz├ísz Andr├ísnak ugyanilyen sz┼Ĺre van. M├írpedig Gir├│-Sz├ísz azt├ín, hi├íba korm├ínysz├│viv┼Ĺ, v├ęgk├ępp nem az a neh├ęzs├║ly├║ figura.

Advertisement

[fot├│: fn.hir24.hu]

Aki neh├ęzs├║ly├║, ├ęs ├şgy is n├ęz ki, az Leon a Leon, a profib├│l. De L├íz├ír J├ínos tuti nem kedveli a b├ęrgyilkosromantik├ít.

Advertisement

Min├ęl tov├íbb n├ęzem, ann├íl kev├ęsb├ę tudom b├írkihez is hasonl├ştani. Lehet, hogy a borosta olyan fideszes jelv├ęny lett, mint az Orb├ínt├│l ered┼Ĺ, ├ęs mamelukjai ├íltal viccesen m├ísolt lila nyakkend┼Ĺ? Nem tudom. Ha van ├Âtleted, hogy L├íz├ír mit ├╝zen a sz┼Ĺrrel, vagy kire akar hasonl├ştani, ├şrd meg v├ílaszban!

Advertisement

Egy biztos: L├íz├ír "Hot Daddy" J├ínos m├ęg veszettebb├╝l j├│k├ęp┼▒, mint el┼Ĺtte!

[via zsivago]