Orbánista troll a floridában megölt magyar milliomos testvére

A súlyzóval megölt szextelefonmilliomás testvére Orbán Viktor Facebookján komcsizza azt, aki közelít.

Elképesztő összefüggésre világított rá olvasónk, J. Egy mai hír főszereplője, Griga Zsuzsanna, aki pert indított amiatt, hogy a Paramount filmstúdió a Pain and Gain című filmben viccesen tálalja a testvére brutális meggyilkolását, azonos egy, a napokban a Cinken szereplő vicces orbánista trollal.

Advertisement

Ő írta az a kommentet, hogy

Griga azért indított pert, mert a Pain and Gainben névvel szerepel a testvére, Griga Ferenc, és a barátnője, Furton Krisztina. A Floridában élő, szextelefonüzletből milliomossá lett házaspárt egy három testépítőből álló banda rabolta el és ölte meg. A férfi fejére ráejtettek egy gyúrótermi súlyt, a nő pedig túl sok lóaltatót kapott. Utána barabokra láncfűrészelték őket. A sztoriból most menő film készült Mark Wahlberggel és Dwayne Johnsonnal.

Griga pár napja egészen mással szerepelt a Cinken. Ő volt ugyanis az a harcias Orbán-imádó, aki a miniszterelnök Facebook-oldalán, egy kiposztolt kép alatt, amin Orbán Emilio Butragueno veterán focistával beszélget, óriásit szólt be egy katalán felhasználónak. A katalán arról írt, hogy Barcelona-drukkerként nem örül, hogy Orbán a Real legendájával tréscelt. Az ártatlan megjegyzésre ráugrottak az orbánisták, és Griga ezt a szállóigegyanús választ írta be:

So then why are you disappointed? Our president loves football. Unless you are a communist, you should be happy.

Advertisement

Szegény katalán máig nem érti, hogy jöttek ide a kommunisták.

[fotó: blikk.hu]

Share This Story

Get our newsletter