A s√ļlyz√≥val meg√∂lt szextelefonmilliom√°s testv√©re Orb√°n Viktor Facebookj√°n komcsizza azt, aki k√∂zel√≠t.

Elk√©pesztŇĎ √∂sszef√ľgg√©sre vil√°g√≠tott r√° olvas√≥nk, J. Egy mai h√≠r fŇĎszereplŇĎje, Griga Zsuzsanna, aki pert ind√≠tott amiatt, hogy a Paramount filmst√ļdi√≥ a Pain and Gain c√≠mŇĪ filmben viccesen t√°lalja a testv√©re brut√°lis meggyilkol√°s√°t, azonos egy, a napokban a Cinken szereplŇĎ vicces orb√°nista trollal.

Advertisement

Ňź √≠rta az a kommentet, hogy

Griga az√©rt ind√≠tott pert, mert a Pain and Gainben n√©vvel szerepel a testv√©re, Griga Ferenc, √©s a bar√°tnŇĎje, Furton Krisztina. A Florid√°ban √©lŇĎ, szextelefon√ľzletbŇĎl milliomoss√° lett h√°zasp√°rt egy h√°rom test√©p√≠tŇĎbŇĎl √°ll√≥ banda rabolta el √©s √∂lte meg. A f√©rfi fej√©re r√°ejtettek egy gy√ļr√≥termi s√ļlyt, a nŇĎ pedig t√ļl sok l√≥altat√≥t kapott. Ut√°na barabokra l√°ncfŇĪr√©szelt√©k ŇĎket. A sztorib√≥l most menŇĎ film k√©sz√ľlt Mark Wahlberggel √©s Dwayne Johnsonnal.

Griga p√°r napja eg√©szen m√°ssal szerepelt a Cinken. Ňź volt ugyanis az a harcias Orb√°n-im√°d√≥, aki a minisztereln√∂k Facebook-oldal√°n, egy kiposztolt k√©p alatt, amin Orb√°n Emilio Butragueno veter√°n focist√°val besz√©lget, √≥ri√°sit sz√≥lt be egy katal√°n felhaszn√°l√≥nak. A katal√°n arr√≥l √≠rt, hogy Barcelona-drukkerk√©nt nem √∂r√ľl, hogy Orb√°n a Real legend√°j√°val tr√©scelt. Az √°rtatlan megjegyz√©sre r√°ugrottak az orb√°nist√°k, √©s Griga ezt a sz√°ll√≥igegyan√ļs v√°laszt √≠rta be:

So then why are you disappointed? Our president loves football. Unless you are a communist, you should be happy.

Advertisement

Szegény katalán máig nem érti, hogy jöttek ide a kommunisták.

[fotó: blikk.hu]