Illustration for article titled ​Orbán Viktornak a felesége kivasalja a Nemzeti Sportot reggelire

Olyat tett Orbán a Story magazinban, hogy Vona Gábornak erre válaszul hat vizslakölyköt kell fialnia valamelyik tévéújság címlapján.

Advertisement

Politikusnak bulvárlapban szerepelni természetesebb dolog, mint kereszténydemokratának bűntudatosan maszturbálni. A politikai élet elkerülhetetlen része. De azt az Orbán Viktor pap-király-hadvezért látni ilyen szerepben, aki egy-két hete még az Égi Hatalmakat idézte meg a Jó és a Rossz teológiai-kozmikus háborújában, mindenképpen vicces. Főleg, ha ennyire szemérmetlenül lájkkurváskodik valaki.

Illustration for article titled ​Orbán Viktornak a felesége kivasalja a Nemzeti Sportot reggelire
Advertisement

A friss Story magazin címlapját és belsejét uraló Orbán-anyag ugyanis arról szól, hogy Orbán cuki lányok és nők áradatában él otthon, ahol teljesen megváltozik ahhoz képest, amilyennek publikusan ismerjük, és kibújik belőle a cukornyúl. Esetleg cukormókus, de legrosszabb esetben is lajhárral keresztezett kiscica. Az egész, 4 teljes magazinoldalt plusz 2/3 - micsoda utalás! - címlapot elfoglaló mamutanyag azért van, hogy legyen hol elhelyezni az a három nagy képet, amiket Orbán öt nő mögött áll.

Illustration for article titled ​Orbán Viktornak a felesége kivasalja a Nemzeti Sportot reggelire
Advertisement

De azért érdemes elmerülni a szövegben is, ami nagyrészt egy Lévai Anikóval folytatott beszélgetés. Lévai Anikó egyébként rokonszenves asszony, de itt - nyilván nem függetlenül a kampánydoktorok tanácsaitól - olyan részleteket oszt meg a férjéről, amivel az ember nem szokott társaságban dicsekedni, hacsak nem az a célja, hogy sült prolinak állítsa be magát:

Amíg éhes, ne kérj tóle semmit! Ulti közben ne zavard! Ha kikap a csapata, kezeljük a lehető legnagyobb tapintattal. Jobb arról nem is beszélni, mekkora volt a szomorúság, amikor 8-1-re kikaptak a magyarok… Ha reggel nem akar felkelni, mondd azt, hogy van friss Nemzeti Sport, egyből kinyitja a szemét. Elsőnek kell olvasnia, volt rá példa, hogy kivasaltam, hogy ropogós legyen.

Advertisement

Hogy is mondjam. Amiket Anikó Asszony elmondott, nagyrészt igazak például rám is. A sportújságolvasás sokkal rosszabb és addiktívabb szokás a heroinozásnál, én aztán tudom, milyen nehéz szabadulni tőle. Mégsem tudom elképzelni, hogy a csajom egyszer kiálljon egy magazinban, és elkezdjen olyanokat mondani, csak azért, hogy egynek tűnjek a választókkal, hogy "a múltkor, amikor rájött, hogy mégsincs sör, azt mondta, hogy a büdös picsába, kutyasétáltatás közben pedig előfordul, hogy az Ervin utca sarkától a kertkapuig recsegtetve fingadozik, lépésenként egyet."

Mondjuk én nem is vagyok politikus, ezért szórakozom olyan jól Orbán Viktor bulvárszereplésein.

Advertisement

Az pedig plusz vicces elem a cikkben, hogy Lévai több sztorit is felhoz arra, Orbán mennyire nem képes veszíteni, még a magánéletében sem, például egyszer, amikor egy síversenyen kikapott a feleségétől, az eredményhirdetés előtt elintézte, hogy kreáljanak külön női és férfi kategóriát, csak hogy ne kelljen megalázó módon a felesége mögött végeznie. Ugyanez az anekdota nálunk bájosnak számít, míg egy angolszász cikkben politikusi karaktergyilkosság lenne leírni.

De mi hálistennek nem vagyunk angolszászok.

Share This Story

Get our newsletter