This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Orbán Viktor szívesen folytatná a sikertörténetet, remélem, örültök

Illustration for article titled Orbán Viktor szívesen folytatná a sikertörténetet, remélem, örültök

A folytatáshoz az kell, hogy a Fidesz jelöltje nyerjen vasárnap a tapolcai időközi választáson.

Advertisement

Már ha jól értettem azt, amit mondott a rádióban még reggel. Ezt mondta:

Ha a Fidesz-KDNP jelöltje nyeri meg a tapolcai időközi parlamenti választást, folytatni fogjuk a sikertörténetet.

Advertisement

Azt nem mondta, hogy ha nem nyernek – amire azért szintén van némi esély, ugye –, akkor vajon vége lesz-e a sikertörténetnek egyik pillanatról a másikra. Kár lenne érte!

Ilyet mondott még arról, hogy szerinte veszített-e a Fidesz törzsbázisa szavazókat:

Ez népszerű kérdés, de semmi jelentősége nincs. Van a kormánynak egy programja, amire bizalmat kapott, azt végre kell hajtania. Akárhogyan is alakulnak a népszerűségi mutatók két választás között, a kormánynak egyetlen lehetősége van, hogy amit vállalt, azt teljesíti, attól nem szabad eltérni, akkor sem, hogy ha konfliktusokkal jár. Jöhetnek mindenfajta adatok, vélemények, fújhat a szél elölről, szemből, hátulról, oldalról, balról, jobbról, a munkát el kell végezni.

Advertisement

Beszélt ezenfelül még arról is, hogy a bankokkal beszélni kell a brókerházak által megszívatott kötvényesek kártalanításáról – gondolom, a bankok kiugranak ettől a bőrükből –, meg hogy Varga Mihály a következő kormányülésen már be is nyújtja a 2016-os költségvetést.

Share This Story

Get our newsletter