A folytat√°shoz az kell, hogy a Fidesz jel√∂ltje nyerjen vas√°rnap a tapolcai idŇĎk√∂zi v√°laszt√°son.

Már ha jól értettem azt, amit mondott a rádióban még reggel. Ezt mondta:

Ha a Fidesz-KDNP jel√∂ltje nyeri meg a tapolcai idŇĎk√∂zi parlamenti v√°laszt√°st, folytatni fogjuk a sikert√∂rt√©netet.

Azt nem mondta, hogy ha nem nyernek ‚Äď amire az√©rt szint√©n van n√©mi es√©ly, ugye ‚Äď, akkor vajon v√©ge lesz-e a sikert√∂rt√©netnek egyik pillanatr√≥l a m√°sikra. K√°r lenne √©rte!

Ilyet mondott még arról, hogy szerinte veszített-e a Fidesz törzsbázisa szavazókat:

Ez n√©pszerŇĪ k√©rd√©s, de semmi jelentŇĎs√©ge nincs. Van a korm√°nynak egy programja, amire bizalmat kapott, azt v√©gre kell hajtania. Ak√°rhogyan is alakulnak a n√©pszerŇĪs√©gi mutat√≥k k√©t v√°laszt√°s k√∂z√∂tt, a korm√°nynak egyetlen lehetŇĎs√©ge van, hogy amit v√°llalt, azt teljes√≠ti, att√≥l nem szabad elt√©rni, akkor sem, hogy ha konfliktusokkal j√°r. J√∂hetnek mindenfajta adatok, v√©lem√©nyek, f√ļjhat a sz√©l el√∂lrŇĎl, szembŇĎl, h√°tulr√≥l, oldalr√≥l, balr√≥l, jobbr√≥l, a munk√°t el kell v√©gezni.

Advertisement

Besz√©lt ezenfel√ľl m√©g arr√≥l is, hogy a bankokkal besz√©lni kell a br√≥kerh√°zak √°ltal megsz√≠vatott k√∂tv√©nyesek k√°rtalan√≠t√°s√°r√≥l ‚Äď gondolom, a bankok kiugranak ettŇĎl a bŇĎr√ľkbŇĎl ‚Äď, meg hogy Varga Mih√°ly a k√∂vetkezŇĎ korm√°ny√ľl√©sen m√°r be is ny√ļjtja a 2016-os k√∂lts√©gvet√©st.