This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Orbán Viktor magával viszi Mészáros Lőrincet és kedves feleségét

Illustration for article titled Orbán Viktor magával viszi Mészáros Lőrincet és kedves feleségét

Méghozzá Kazahsztánba. Nagy valószínűséggel vissza is fogja hozni őket, bár erről nem szólnak a fámák. Azt ma hivatalosan is bejelentették, hogy a Miniszterelnök Úr kedden elutazik keleti nyitni, a lőrinces-feleséges információval az Index egészítette ki a vonatkozó híradásokat.

Advertisement

Az újság azt írja, hogy népes üzletembercsapat megy Orbánnal – ez szokás ilyenkor –, mintegy 100 ember, viszont senki más nem viszi magával a hozzátartozóját.

A Mészáros házaspár a Búzakalász 66 Kft.-t képviseli majd Asztanában.

Orbán Viktor megnyitja a kazah–magyar üzleti fórumot, megbeszélést folytat Nurszultan Nazarbajev köztársasági elnökkel és Karim Maszimov miniszterelnökkel, valamint a kazah gazdasági és üzleti élet legfontosabb szereplőivel.

Advertisement

Itt szeretném megjegyezni – az alkalmat megragadva, a szabad asszociációk nagy barátjaként –, hogy legkeményebb ellenfelünk éppen a rengeteg orosz nemzetiségű hokissal felálló Kazahsztán lesz a rohamosan közelgő jégkorong-világbajnokságon.

Advertisement

Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Share This Story

Get our newsletter