Illustration for article titled Orbán Viktor ma reggel rábukott a töpörtyűre [frissítve]

Itt van Orbán őrmester, a kedélyeskedő kiképző legfrissebb filmje! Fiatal focistákat sokkolt ma korán reggel, egy akadémián, táskás szemmel.

Advertisement

Orbán őrmester, aki Louis de Funes riviérai csendőrcsapatából indult, hogy a Magyar Idegenlégió kiképző őrmestereként plusz miniszterelnökként érjen a csúcsra, ma reggel váratlan látogatást tett George Hemingway kispesti fociakadémiáján.

Mészáros "Rózsaszín Párduc" őrmester pont ilyen váratlanul jelent meg néha nálunk Lentiben, egyszer meglepetésből ki is nyitotta a szekrényem ajtaját, hiába kiabáltam, hogy NENENEEE. Rá is esett a fejére a teljes könyvtáram.

Advertisement

Orbán fejére nem esett rá semmi, viszont kimondta november szállóigéjét, miszerint "Aki tízezer alatt marad, abból semmi nem lesz", aztán össze-vissza vakogott valamit a Honvéd mentalitásáról, majd nem bírt ellenállni, és rábukott a töpörtyűre. És mindebből összevágott egy igen feszes, tökéletesközeli filmet.

Advertisement

Update: Panyi kolléga most nyitotta föl a szememet, hogy Orbán töpörtyűzése - budapestiek kedvéért: tepertőzése - csak sima válasz volt Bajnai Gordon hurkázására, ami a szabadságom alatt történt. Így már mindent értek, köszönöm, megyek is benyomni egy államtitkárfej méretrű disznósajtot.

(animgif art: Zero)

Share This Story

Get our newsletter