Csak egy dolgot eml√≠ten√©k, ha megengedik. H√∂lgyek √©s urak, √©n szeretek focizni. Focizni stadionokban lehet. De Magyarorsz√°gon uszod√°k is √©p√ľlnek, √©n pedig nem is nagyon tudok √ļszni. Gondolj√°k csak meg; ennek nincs √©rtelme!

Mi√©rt akar egy focista, egy z√∂m√∂k focista az uszod√°ban, 190 centis √ļsz√≥k k√∂z√∂tt focizni? Ennek nincs √©rtelme! De ami m√©g fontosabb: ennek az eg√©sznek mi k√∂ze ehhez az interj√ļhoz? Semmi. H√∂lgyek √©s urak, ennek semmi k√∂ze az interj√ļhoz. Ennek nincs √©rtelme. N√©zzenek r√°m! Minisztereln√∂kk√©nt vezetek egy k√∂z√©p-eur√≥pai orsz√°got, √©s a focir√≥l besz√©lek. Van ennek √©rtelme? H√∂lgyek √©s urak, ennek semmi √©rtelme. Az eg√©sznek nincs √©rtelme. Teh√°t eml√©kezni√ľk kell, amikor majd vit√°zgatnak √©s d√∂nt√∂getnek a fideszesek uriz√°l√°s√°r√≥l: van √©rtelme? Nincs. H√∂lgyek, urak, √ļgymond v√°laszt√≥polg√°rok! Ennek nincs √©rtelme. Ha Magyarorsz√°gon nem √©p√ľlnek uszod√°k, √≠t√©ljenek bŇĪn√∂st. V√©geztem.

Ez a poszt a Blikk mai Orb√°n Viktor-interj√ļja √©s a South Park 1998-as, S√©f-seg√©ly c√≠mŇĪ epiz√≥dja nyom√°n k√©sz√ľlt.