Nem mi mondjuk, hanem a Riporterek hat√°rok n√©lk√ľl nevŇĪ sajt√≥szabads√°g√©rt kardoskod√≥ szervezet.

Orb√°n Viktor ugyanis beker√ľlt a szervezet √©vv√©gi vide√≥j√°ba, amiben, h√°t mondjuk ki egyenesen, kiz√°r√≥lag ismert dikt√°torok szerepelnek, a magyar minisztereln√∂k p√©ld√°ul r√∂gt√∂n Kim Dzsongun ut√°n k√∂vetkezik, ŇĎt pedig Recep Tayyip Erdogan t√∂r√∂k eln√∂k k√∂veti a tr√©f√°san Great People elnevez√©sŇĪ vide√≥ban. A vide√≥ azzal a felirattal √©r v√©get, hogy f√ľggetlen √ļjs√°g√≠r√≥k n√©lk√ľl ebbŇĎl √°lln√°nak a h√≠rek, m√°rmint az elŇĎtte mutatott boldog k√©pekrŇĎl.

A Riporterek hat√°rok n√©lk√ľl ezzel a kamp√°nnyal akarja felh√≠vni a figyelmet a sajt√≥szabads√°g fontoss√°g√°ra, √©s azokra az emberekre, akik ezt pr√≥b√°lj√°k megakad√°lyozni.

A vide√≥ december 21-tŇĎl a francia telev√≠zi√≥ban is megy.

Mivel term√©szetesen egy Youtube-ra is felker√ľlt vide√≥r√≥l van sz√≥, m√°r r√∂gt√∂n megy a tipikus magyar derpeg√©s a kommentekben, van, aki balliber√°lis √∂sszeesk√ľv√©st l√°t minden m√∂g√∂tt √©s azt magyar√°zza, hogy az orsz√°g hetven sz√°zal√©ka szereti a minisztereln√∂k√∂t, van, aki pedig finoman felveti, hogy ugyan izraeli √°llamfŇĎk mi√©rt nincsenek a list√°n.

Advertisement

A videót itt tudjátok megnézni: