Hi√°nyp√≥tl√≥, t√©nyfelt√°r√≥, szemnyitogat√≥ √∂ssze√°ll√≠t√°s a Borst√≥l arr√≥l, hogyan √∂lt√∂zk√∂dnek a politikusaink akkor, amikor nem kell √∂lt√∂nyt venni√ľk. Megmondom: szarul. B√≥nuszk√©p a l√°ngost majszol√≥ Mesterh√°zy Attil√°r√≥l!

Az √∂ssze√°ll√≠t√°sb√≥l p√©ld√°ul kider√ľl, hogy Orb√°n Viktor l√°b√°n val√≥sz√≠nŇĪleg Addidas-cipŇĎ van, de egy√°ltal√°n nem biztos, sŇĎt. A Bors √ļjs√°g√≠r√≥ja ilyen cipŇĎt ugyanis legut√≥bb egy bizonyos piacon l√°tott 3000 forint√©rt. Ez h√≠r√©rt√©k? - k√©rdezheti majd Facebookon Gyurcs√°ny Ferenc, aki a h√©tezer forintos cs√≠kos ing√©vel a felsŇĎ k√∂z√©poszt√°lyt testes√≠ti meg a list√°ban.

Az √∂t vizsg√°lt politikusb√≥l bizony K√≥sa Lajos lett a sv√°gkir√°ly, mert csak ŇĎ volt hajland√≥ √ļn. (m√°rk√°s) gall√©ros p√≥l√≥t venni, ami ak√°r 10000 forintba is beleker√ľlhet.

Itt a b√≥nuszk√©p a zs√≠ros t√©szt√°t majszol√≥ Mesterh√°zy Attil√°r√≥l, a Bors el√©gg√© len√©zŇĎ bevezetŇĎj√©vel:

Az MSZP eln√∂k√©rŇĎl az ut√≥bbi idŇĎbŇĎl egyetlen fot√≥t tal√°ltunk, amelyen h√©tk√∂znapi, utcai √∂lt√∂z√©kben jelent meg. Ezen viszont igen k√∂nnyen felismerhetŇĎ a p√≥l√≥ja, amely az egyik legismertebb nagy√°ruh√°z ny√°r v√©gi ki√°rus√≠t√°s√°ban is megtal√°lhat√≥.

Rózsaszín póló pálmafával: 1890 forint