Vicces, de jellemzŇĎ apr√≥s√°g: az a nŇĎ, aki Orb√°n vas√°rnapi besz√©de ut√°n hoppmesterk√©nt tapsra buzd√≠totta a h√≠veket a Millen√°rison, tagja a K√∂zszolg√°lati K√∂zalap√≠tv√°ny Kurat√≥rium√°nak.

Val√≥sz√≠nŇĪnek l√°tszik, hogy a vicces minivide√≥n is meg√∂r√∂k√≠tett elŇĎtapsoltat√≥ nem m√°s, mint Varga Szilvia, a Hungarofest "nemzeti rendezv√©nyszervezŇĎ div√≠zi√≥j√°nak" vezetŇĎje. A Hungarofest szervezi az Orb√°n-korm√°ny √°llami √ľnneps√©geit.

Nem v√©letlen√ľl v√°lasztott√°k ŇĎket, Varga az Index 2010-es cikke szerint akkor m√°r

hossz√ļ ideje ir√°ny√≠totta a nagyobbik korm√°nyp√°rt √©s Orb√°n Viktor nyilv√°nos rendezv√©nyei ‚Äď kongresszusok, √©v√©rt√©kelŇĎk, nagygyŇĪl√©sek ‚Äď szervez√©si munk√°it.

A K√∂zszolg√°lati K√∂zalap√≠tv√°nyt a Magyar R√°di√≥ K√∂zalap√≠tv√°nyb√≥l, a Magyar Telev√≠zi√≥ K√∂zalap√≠tv√°nyb√≥l √©s a Hung√°ria Telev√≠zi√≥ K√∂zalap√≠tv√°nyb√≥l √©s az MTI Tulajdonosi Tan√°csad√≥ Test√ľlet√©bŇĎl, vagyis mindezek helyett hozt√°k l√©tre a m√©diarendszer fideszes √°talak√≠t√°s√°nak idej√©n. Vagyis elvileg ez a magyar k√∂zsszolg√°latis√°g lefontosabb let√©tem√©nyese, √©l√©n a kurat√≥riummal.

Advertisement

(via 444)