This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Orbán Ráhel törölte magát a Facebookról

Illustration for article titled Orbán Ráhel törölte magát a Facebookról

Ráronthattak a gyalázkodók, miután fb-posztban próbálta megvédeni az apját.

Egy nappal azután, hogy nagy port kavart, nyíltlevél-szerű posztban állt a nyilvánosság elé, a miniszterelnök lánya ma törölte magát a Facebookról.

Advertisement

A sztori azzal indult, hogy a HVG cikket közölt arról, hogy a szuperexkluzív svájci École Hoteliere de Laussanne vendéglátós iskola, ahová Orbán Ráhel jár, évi 80 ezer frankba, úgy 20 millió forintba kerül. A DK ezek után vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett a Parlamentben Orbán Viktor ellen, mondván, éves fizetésénél is többet költ lánya taníttatására. Annak ellenére tették ezt, hogy a miniszterelnök nem él egy háztartásban Ráhellel.

Advertisement

Orbán Ráhel erre reagálva tette ki a posztját, amiben arról ír, hogy:

Mégis, azokat akiknek a valóság számít ezúton tájékoztatom: 25 éves vagyok. Férjemmel önálló családunk van, saját lábunkon állunk, saját erőnkből boldogulunk, saját életünket éljük. Közgazdász diplomám van, több mint 3 évet dolgoztam a szálloda iparban és az idegenforglom egyéb területein, 4 idegen nyelvet beszélek. Jelenleg tanulok, a jövőben a munkám és a családom mellett is tanulni fogok.

Advertisement

Ráhel oldala helyén most már nincs semmi, a trollok elvégezhették a piszkos munkát.

A vezető politikusok gyerekeire irányuló média- és közfigyelem mindig nehéz téma. Egyfelől természetesen rettentően sajnálja őket az ember, ha ilyen történik, én aztán tényleg tudom, milyen gusztustalan tud lenne a begerjedt online tömeg. Főleg egy nővel. Másfelől az a helyzet, hogy az ilyen szituációk a legtöbbször a lájk-, rokonszenv- és figyelemkurva szülők miatt állnak elő, akik maguk csinálnak médiatémát a saját cuki gyerekeikből. És ebben a mozgalomban Orbán Bulvár Viktor a magyar politikai élet egyik nagy úttörője, aki a nyaralástól a mézekalácssütésig ezer családi eseményre hívta el a Blikket. Aztán amikor Ráhelnek esélye lett volna lehasadni az apai médiakampányról – vagyis amikor megházasodott –, az apja minden korábbinál nagyobb közösségi bulváreseményt csinált a lagzijából, végképp lerombolva a magánszféra-építés esélyeit.

Share This Story

Get our newsletter