​Orbán nem hagyta aludni a gyerekeket Rogán szülőfalujában

Illustration for article titled ​Orbán nem hagyta aludni a gyerekeket Rogán szülőfalujában

Itt az új elképesztő miniszterelnöki videó. Meglátogatták Rogán anyját, Orbán stábja pár jó vágóképért felverte az ovisokat. De miért volt olyan undok Rogánné?

Advertisement

Remek vadonatúj Facebook-videó az Orbán-műhelyből! Hősünk ezúttal Szakonyfaluba látogatott, hogy megpróbálja elvenni egy kisded plüssállatát és megint pálinkázzon egyet a kamerák előtt. Az első állomás a kultúrház-könyvtár-óvoda, ahol a miniszterelnök stábja berontott az alvó kicsikhez, hogy elkészülhessen az "Orbán Viktor alvó gyerekeket bámul" című snitt. Jó nagy szenyóság volt!

Itt történt meg az emlékezetes eset, amikor a karakán kisfiú nem adta oda a plüssnyusziját a miniszterelnöknek, egy médiasimogatás erejéig sem.

Advertisement

Az a film elejétől feltűnik, hogy Rogánné Cecília asszony irtóra unja magát és végig arcokat vág. Aztán megérkeznek Rogán Antal édesanyjához, akinél Tónit megzavarja a pálinka, és arról beszél Viktornak, hogy a Belvárosban nem hallja a harangokat, majd Orbán elsót egy olyan rossz "viccet", hogy még ez a társaság is legafy, aztán távoznak egy palack pálinkával.

Advertisement

(Coub art: algebraicvarietyshow)

Share This Story

Get our newsletter