Orbán: Menjen innen! Menjen innen! Menjen innen!

Illustration for article titled Orbán: Menjen innen! Menjen innen! Menjen innen!

Gréczy Zsolt szerint "monomániásan, szinte hisztisen" viselkedett Orbán, amikor odament hozzá Gyurcsány a parlamentben. Orbán elmebetegezésében látja az utolsó esélyt a DK?

Advertisement

"Menjen innen! Menjen innen! Menjen innen! Ezt hajtogatta ilyen monomániásan, szintte hisztisen"' - idézte fel Gréczy Zsolt ex-újságíró, a DK szóviviője, hogy szerinte mi történt hétfőn a parlamentben, amikor Facebook Ferenc lemezen átnyújtotta a miniszterelnöknek a Felcsúton forgatott videóját, ami valójában egy fergeteges Szomjas György-paródia.

Advertisement

Mivel a párbeszédet a két érintetten kívül senki sem hallhatta, és amúgy sincs az égvilágon semmi jelentősége, hogy Orbán mit reagált Gyurcsány kampányügyeskedésére, a cél nem lehet más, mint a miniszterelnök bolondnak való beállítása. Ha valaki ma érkezett volna a Marsról: a balos Orbán-utálók kedvenc témája, hogy Orbán igazából súlyos elmebajban szenvedő beteg, akit Ausztriában/Németországban/a Hold túlsó oldalán kezelnek, ami abból látszik, hogy bizonyos animgifeken kinyújtja a nyelve hegyét. Az érzékeny személyes adatok és a betegjogok nagy barátai ezeket a teóriákat a Facebookon szokták megosztani.

A Gréczyvel készült ATV-s beszélgetésben az a vicces, hogy a szóvivő, miközben közvetetten bolondozik, a saját főnökét úgy nevezi, hogy "ez a nyurga fiatalember", és furán mosolyog közben.

Advertisement

Itt a felvétel, ami nem sokkal azelőtt készült, hogy az MSZP kikosarazta volt Gyurcsányt és a DK-t, kizárva őket a választási együttműködésből.

Share This Story

Get our newsletter