This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Orbán megsimogatott egy piros izét, aztán hozzávágott egy kókuszdiót

Nekem mindig úgy tűnt, a miniszterelnök élvezi a gyármegnyitókat és az alapkőletételeket – nem csoda, ezektől dübörög a gazdaság –, de a mai eseményen pláne a csúcsformáját hozta.

Advertisement

Az Apollo Tyres nevű indiai vállalat épít gumigyárat Gyöngyöshalászon, ennek a megnyitóján járt Orbán Viktor, aki a Facebook-oldalára egy videót is feltett az eseményről, Ceremónia indiai módra címmel. Én egyáltalán nem vagyok járatos az indiai ceremóniák világában, úgyhogy fogalmam sincs, miért kellett azt a kókuszdiót széttörni a vörös lepellel letakart valamin – ha az az alapkő, akkor furcsa formája van.

Advertisement

A másik két férfi Onkar S. Kanwar, a társaság elnöke (ő áll középen) és Neeraj Kanwar alelnök. Utóbbi azt mondta a megnyitón, hogy az Apollo Tyres világában a gyöngyöshalászi gyár lesz a Kékestető. Hogy ez pontosan mit jelent, nem tudom.

A gyár 146 milliárd forintos befektetéssel épül, 600 millió munkahelyteremtő képzési támogatást kap Varga Mihály miniszter döntése alapján, és 975 ember fog dolgozni benne. Ők Orbán Viktor szerint sehol másol, vagy csak rosszabb helyen tudták volna megkeresni a családjuk fenntartásához szükséges pénzt.

Advertisement

Viszont a miniszterelnök simogatása és dobálózása megihletett, úgyhogy csináltam pár gifet.

Advertisement
Advertisement

via OV FB, MTI

Share This Story

Get our newsletter