A N√©pszava szerint legal√°bbis, √©s m√°rciusban fog j√∂nni. Ha ez igaz, a Vez√©nylŇĎ T√°bornokn√°l senki sem tesz t√∂bbet az utcai n√©pharag felt√°maszt√°s√°√©rt. A moszkovita minisztereln√∂k ezzel a saj√°t t√°bor√°t is megrepesztheti.

Orb√°n Viktor nem kukoric√°zik, gyorsan ki akarja der√≠teni, ki az, aki b√°rmi k√∂r√ľlm√©nyek kitart egyszem√©lyi uralma mellett. Nem sokkal Angela Merkel n√©met kancell√°r l√°togat√°sa ut√°n ugyanis sz√∂vets√©ges√©t-p√©ldak√©p√©t, Vlagyimir Putyin orosz eln√∂k√∂t fogadja a napilap szerint. A hidegh√°bor√ļval fenyegetŇĎ orosz despota megudvarl√°sa ‚Äď az ukr√°n furcsa h√°bor√ļ √©s az orosz gazdas√°gi √∂sszeoml√°s idej√©n r√°ad√°sul ‚Äď igen erŇĎs jelz√©s nemcsak Eur√≥p√°nak √©s Amerik√°nak , hanem a nyugatos magyar k√∂z√∂ns√©gnek, jobbos, balos vagy egy√©b szimp√°ti√°kt√≥l f√ľggetlen√ľl.

Ha igaz a h√≠r, akkor eg√©szen biztos, hogy 2015 az Amerik√°val val√≥ agressz√≠v magyar korm√°nyzati emberked√©s √©ve lesz, az Orb√°n Viktor √°ltal kultiv√°lt hetvenkedŇĎs retorik√°val. A d√ľh√∂s, de egyelŇĎre t√©tova utcai ellenz√©k pedig h√°l√°t adhat a minisztereln√∂knek, az oroszoknak val√≥ behajol√°s, √©s a dikt√°torral val√≥ k√∂z√∂s utcai par√°d√©z√°s ugyanis pont olyan t√©ma, ami sikeresen egy t√°borba hozhatja az Orb√°n-rezsimmel el√©gedetlen balos, jobbos √©s liber√°lis k√∂z√∂ns√©get.