Ak√°rmennyire po√©nnak tŇĪnik, nem vicc: van m√°r √°llami horoszk√≥punk is! Az MTVA k√∂zremŇĪk√∂d√©s√©vel, az MTI √öj M√©dia kiad√°s√°ban megjelenŇĎ hirado.hu ugyanis rendszeresen k√∂z√∂l horoszk√≥pokat. Van k√ľl√∂n napi √©s heti kiad√°s is.

Az ikrek Orbán Viktornak például ezt jósolja mára az állami jósda:

"NyŇĪg√∂s, duzzog√≥s hangulata ma komoly konfliktusokat gerjeszthet munkahely√©n. Amennyiben t√°rgyilagosan tiszt√°zz√°k a f√©lre√©rt√©seket, k√©zzelfoghat√≥ eredm√©nyeket produk√°l, hossz√ļ t√°von is megalapozhatja anyagi, szakmai sikereit. Az irre√°lis tervek, k√©pess√©gei, lehetŇĎs√©gei t√ļl√©rt√©kel√©se √©s a t√ľrelmetlens√©g azonban sok k√°rt okozhat."

A v√≠z√∂ntŇĎ Mesterh√°zy Attil√°nak viszont klassz napja van az MTI szak√©rtŇĎi szerint:

"A sok fesz√ľlts√©g ellen√©re szakmai, egzisztenci√°lis √©s √ľzleti ter√ľleteken hossz√ļ t√°vra is megalapozhatja sikereit. Ehhez azonban f√©lre kell tennie hi√ļs√°g√°t: ma semmik√©pp ne csin√°ljon preszt√≠zs k√©rd√©st abb√≥l, √∂n√© vagy felettesei√© lesz-e az utols√≥ sz√≥. Csal√°di √©lete sem √©ppen konfliktusmentes, de √≠gy legal√°bb el√©g √∂szt√∂nzŇĎ erŇĎ √©ri probl√©m√°i megold√°s√°hoz."

Vegyes jóslatot kapott az oroszlán Vona Gábor a közmédia asztrológusaitól:

"A munkahelyi fesz√ľlts√©geket, keny√©rharcot nehezen viseli. Nem biztos, hogy ny√≠ltan kell konfront√°l√≥dnia, az esŇĎcsepp is k√©pes kiv√°jni a szikl√°t. H√ļz√≥djon vissza otthon√°ba, j√∂jj√∂n tiszt√°ba lelki ig√©nyeivel √©s sz√ľks√©gleteivel ‚Äď √≠gy hat√©konyabban k√©pviselheti √©rdekeit. B√°r odahaza tov√°bbra is fesz√ľlt a l√©gk√∂r, szerettei t√°mogatni fogj√°k, ha ki√∂nti nekik a sz√≠v√©t."

Advertisement

√Čn a magam r√©sz√©rŇĎl √∂r√ľl√∂k a kezdem√©nyez√©snek, hiszen ahogy a megb√≠zhatatlan h√≠rek k√∂zt is j√≥, ha van egy tiszta forr√°s, ugyan√ļgy hasznos egy megb√≠zhat√≥ j√≥s is, mert bizony sokan √∂ssze-vissza j√∂vend√∂lnek mindenf√©l√©t.

Persze a dolog felvet néhány kérdést:

  • Ki √≠rja a horoszk√≥pot? Egy vicces kedvŇĪ √ļjs√°g√≠r√≥, po√©nb√≥l, hasra √ľtve, mint egy bulv√°rmagazinn√°l? (Nem √∂r√ľln√©k neki, mert megrend√ľlne a k√∂zm√©di√°ba vetett sziklaszil√°rd bizalmam.)
  • Ha asztrol√≥gus, akkor hogy v√°lasztott√°k ki? Net√°n egy j√≥l ismert szt√°r?
  • Milyen m√≥dszerrel dolgozik?
  • √Āll√°sban van?
  • Mennyibe ker√ľl az √°llamnak a j√≥s?
  • J√∂vend√∂l m√°s √°llami c√©geknek is?


Megannyi k√©rd√©s, amire szerett√ľnk volna v√°laszt kapni. Meg is kerest√ľk a hirado.hu-t, de k√©t napja hi√°ba v√°rjuk a v√°laszukat. Amint megj√∂n, jelentkez√ľnk!