Orbán, ha öngyilkosság foglakoztatná, az önkormányzatot hívná

Illustration for article titled Orbán, ha öngyilkosság foglakoztatná, az önkormányzatot hívná

A miniszterelnök a nép kérdéseire válaszolt, a Cink meg kiemelte a lényeget. Orbán tényleg randira hívta az álnéven kérdező német kancellárnőt?

Advertisement

Nem szeretnék különösebben részt venni Orbán Viktor Blikken keresztül intézett családi PR-kampányában, de az azért érdekes volt, hogy miket mondott és nem mondott ma, amikor beült a rajongói által fröcsögve átkozott bulvárlap szerkesztőségébe, válaszolni a nép kérdéseire.

- Elkerülte a választ arra, hogy a feleségével együtt tényleg hatalmas Edda-rajongók-e. Pedig elképesztően bizsergető elképzelni, ahogy a felcsúti kertben P. Attila mulatóst énekel neki, aztán megbeszélik, hogyan rabolták el az ufók az ismert alienhívő énekes devizahitelét.

Advertisement

- Annak a fényében, hogy Orbán Viktor pár napja hivatalosan is Kádár Jánoshoz hasonlítja magát, hogyan értelmezendő a szállóigegyanús "Ez egy igazi kommunista hazugság!" mondata, amit egy olvasó kérdésére felelt? Az olvasó azt szerette volna tudni, hogy visszafizeti-e az összeget, amit közpénzből költöttek az apósa luxusbirtokáhioz vezető út kátyúzására.

- Ha állatok közül kell választani, önmagát sasnak, Gyurcsányt és Bajnait légynek tekinti.

Advertisement

- Sokkal mélyebben hisz az önkormányzati rendszerben, mint bárki sejtette volna. Egy rokkantnyugdíjasnak, akinek a gyógyszer kiváltása után 19 ezer forintja maradna, és ezért szerinte "az egyetlen megoldás az öngyilkosság", azt felelte, hogy "Ha a helyzet ilyen súlyos, forduljon az önkormányzathoz, ők adhatják meg ilyen nehéz helyzetben a szükséges segítséget."

- Elárulta, mi marad a magyaroknak: "Marad tehát a rezsicsökkentés, az árak megfékezése és az emelkedő bérekbe vetett remény". Én már most elkezdtem reménykedni!

Advertisement

- Orbán Viktor az új Mátyás király, ami ebből a bravúros csörtéből derült ki:

rebmem: Ha találkozna a fiatalkori Önmagával, az mit mondana Önnek?

Orbán Viktor: Az attól függ, én mit mondanék neki! Sok erőt, jó egészséget!

- Nagy franc a miniszterelnök, mert rájött, hogy a német kancellár ügyetlenül kiválasztott álnév mögé bújva akarja provokálni, mire randevúra hívta a vérmes germán bigét! Íme:

Illustration for article titled Orbán, ha öngyilkosság foglakoztatná, az önkormányzatot hívná
Advertisement

- Orbán a "verseny" megnyilvánulásának tartja a trafikpiac erőszakos újraosztását.

- Újabb közös pontunk a miniszterelnökkel: ő is imádja Torgyán Józsefet, sőt még nálam is jobban, mert neki egyfajta életmódguruja is az ismert exkisgazda: "Torgyán Józsi bácsitól azt tanultam, ha az ember stresszes munkát végez, vagy egyen, vagy igyon. Én az evést választottam."

Share This Story

Get our newsletter