A Blikk olvas√≥inak k√©rd√©seire v√°laszolt a minisztereln√∂k. Kapaszkodj: Orb√°n Viktornak humora is van! Sz√≥ba ker√ľlt minden, az is, hogy az olvas√≥ szerint Orb√°n kicsi √©s cig√°ny.

Rozalika: Orb√°n √ļr tettei kapcsolatba hozhat√≥k a testmagass√°g√°val?

Orb√°n Viktor: Van k√∂zt√ľk olyan.

Erre tal√°n m√©g Debreczeni J√≥zsef is elismern√©, hogy penge v√°lasz volt. √Čs legal√°bb annyira tal√°nyos. A minisztereln√∂k h√°romnegyed √≥r√°n √°t v√°laszolgatott a Blikk olvas√≥inak, akik nem √©lŇĎben, hanem napokkal kor√°bban tett√©k fel a k√©rd√©seiket.

De hasonlóan jól oltotta el a primkó cigányozót:

Arra a kérdésre, hogy:

Harcolnak az " extra profit " ellen.Mit szól, hogy a haverja..a CBA vezér :1 millió eurós autóval jár? Akkor amikor Magy.on 4,5 millió szegény ember él?

Advertisement

Azt felelte, hogy az illetŇĎ "egy decens √ļriember" √©s semmik√©ppen sem egy haver.

A p√°rbesz√©dfolyamb√≥l l√°tszik, hogy Orb√°n a gyors pengev√°lt√°sokn√°l van igaz√°n elem√©ben, m√°r amennyiben egy h√°rom napja feltett gyors k√©rd√©sre adott r√∂vid v√°lasz pengev√°lt√°snak sz√°m√≠t. A kifejtŇĎs-√∂nkamp√°nyol√≥s r√©szek unalmasak, a k√©nyes k√©rd√©seket pedig egyszerŇĪen elker√ľli √©s nem felel r√°juk, de ha szem√©lyesked√©s j√∂n vagy puszta k√∂t√∂zk√∂d√©s, Orb√°n azonnal visszav√°g:

Advertisement

vagy például:

Az egész folyam itt olvasható el.