This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Orbán, Áder, Kövér és Martonyi külön köszöntötték a fanatikus iráni rezsimet

Illustration for article titled ​Orbán, Áder, Kövér és Martonyi külön köszöntötték a fanatikus iráni rezsimet

Forrón gratuláltak az iszlám forradalom 35. évfordulójára. A kegyetlen papok által vezetett elnyomó rendszer tízezres nagyságrendben végeztetett ki embereket a forradalom utáni években.

Advertisement

A világ legveszélyesebb államai közé tartozó, atombombára áhitozó Irán kőkemény iszlám rendszerét köszöntötték ma a legfőbb magyar közjogi méltóságok. Az FNA iráni hírügynokség szerint Áder köztársasági elnök üzenetében a a két ország közötti együttműködés minden területen történő kiterjesztéséért szállt síkra. Kövér házelnök azt a reményét fejezte ki iráni kollégájának, hogy erősödnek a két ország közötti kétoldalú és gazdasági kapcsolatok és a két ország parlamentjei között is szorosabbra fűzik a viszont. Én nagy plusz egyet nyomok a vendégajatollahokra!

Martonyi külügyminiszter a két ország közti nemzetközi kapcsolatok erősítésére szólított fel. A magyarokon kvül olyan demokraták köszöntötték ma a félelemkeltő vallási fanatikus ajatollahokat, mint a tadzsik vagy az azeri elnök.

Advertisement

Tényleg, lehet, hogy csak én nem láttam, de arról mintha nem esett volna annyi szó, hogy ki mellé ültették az oroszok Ádert az olimpiai megnyitón. Igen, a Gazsó L. Ferenc-imitátor azeri elnök mellé:

Illustration for article titled ​Orbán, Áder, Kövér és Martonyi külön köszöntötték a fanatikus iráni rezsimet
Advertisement

(via markóferkó)

Share This Story

Get our newsletter