Bár van, aki azon fanyalog, hogy miért ilyen rémes minimál grafikával játszanak a mai fiatalok, a világ már csak ilyen. A glam-rock után jött a punk, a barokk után a klasszikus építészet és így tovább. Az inga majd leng visszafelé is. Na de ez a LEGO Minecraft! Ezt nem értem.

Bevallom nekem m√°r az is kicsit fura volt, hogy mi√©rt vannak leg√≥s j√°t√©kok Nintend√≥ra fejlesztve. M√°rmint, mi√©rt nem lehet egy egyszerŇĪ Star Wars-, vagy nindzsaj√°t√©k, mi√©rt kell LEGO Ninja √©s LEGO Star Wars, mik√∂zben ugyan√ļgy pixeleket ugr√°ltatok egy k√©pernyŇĎn.

Alighanem a v√©r miatt. Egy ellens√©g sz√©tcsapva csak p√°r √©p√≠tŇĎkock√°ra hullik sz√©t: m√©gsem morog senki a grafika minŇĎs√©ge miatt √©s sim√°n le lehet sz√°ll√≠tani a korhat√°rt, el lehet ker√ľlni a pereket.

R√©szemrŇĎl a Minecraft is teljesen rendben van. Na de, hogy ezt megcsin√°lni a val√≥ √©letben leg√≥b√≥l? Hosszas fejleszt√©s ut√°n eljutottunk oda, hogy kocka lak√ļ leg√≥kkal j√°tszunk ism√©t? Elk√©pesztŇĎ innov√°ci√≥! (k√©p: leg godt)

Advertisement