This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Saját farkába harapó kígyó: a LEGO Minecraftnak mi értelme van?

Illustration for article titled Saját farkába harapó kígyó: a LEGO Minecraftnak mi értelme van?

Bár van, aki azon fanyalog, hogy miért ilyen rémes minimál grafikával játszanak a mai fiatalok, a világ már csak ilyen. A glam-rock után jött a punk, a barokk után a klasszikus építészet és így tovább. Az inga majd leng visszafelé is. Na de ez a LEGO Minecraft! Ezt nem értem.

Advertisement

Bevallom nekem már az is kicsit fura volt, hogy miért vannak legós játékok Nintendóra fejlesztve. Mármint, miért nem lehet egy egyszerű Star Wars-, vagy nindzsajáték, miért kell LEGO Ninja és LEGO Star Wars, miközben ugyanúgy pixeleket ugráltatok egy képernyőn.

Alighanem a vér miatt. Egy ellenség szétcsapva csak pár építőkockára hullik szét: mégsem morog senki a grafika minősége miatt és simán le lehet szállítani a korhatárt, el lehet kerülni a pereket.

Advertisement

Részemről a Minecraft is teljesen rendben van. Na de, hogy ezt megcsinálni a való életben legóból? Hosszas fejlesztés után eljutottunk oda, hogy kocka lakú legókkal játszunk ismét? Elképesztő innováció! (kép: leg godt)

Share This Story

Get our newsletter