A N√©pp√°rti √Črtelemben Vett Progressz√≠v Dominatrix mindenre figyel a mikroblogszf√©r√°ban! Screenshotot posztoltam a fogad√≥√≥r√°j√°r√≥l, a kezemre csapott a virtu√°lis fejes vonalz√≥val.

P√°r perccel ezelŇĎtt f√©nyk√©pes bejegyz√©st tett ki a DK-s Vadai √Āgnes a Tumblr-blogj√°ra arr√≥l, hogy elkezdŇĎd√∂tt a k√©pviselŇĎi fogad√≥√≥r√°ja.

Mire ronda m√≥don √©n nem reblogoltam a posztj√°t, hanem lescreenshotoltam az bejegyz√©s√©t, majd egy r√∂vid megjegyz√©s k√≠s√©ret√©ben - "Na, kikkel fog √∂sszekoccani a "fej√ľnk" az ajt√≥ban?" - kitettem a tumblremre.

Advertisement

A megjegyz√©s oka Vadai kiv√©teles n√©pszerŇĪs√©ge az √°ltalam ismert Tumblr-felhaszn√°l√≥k k√∂r√©ben. Amit legink√°bb Vadai bŇĎrszerk√≥s, kegyetlen tekintetŇĪ fot√≥i t√°pl√°lnak, illetve a Gyurcs√°ny Ferenc √©s k√∂zte pattog√≥ elektromoss√°g. Alig volt kint egy-k√©t perce ez a posztom, amikor megjelent Vadai, √©s a k√∂vetkezŇĎ sz√∂veg k√≠s√©ret√©ben reblogolta:

Kedves Szily √ļr, k√©rdezn√©m, hogy √Ėnnek b√ľd√∂s a reblog?

√Čs sajnos, be kell valljam, igaza is volt, nekem igaz√°b√≥l semmi sz√ľks√©gem note-okra, neki ann√°l ink√°bb, √©s ezzel a megold√°ssal √©n ny√ļltam le az √∂sszeset. A Facebokra is kirakott fot√≥ja alapj√°n Vadai a fogad√≥√≥r√°ja k√∂zben pir√≠tothatott r√°m.

Advertisement

Ha minden magyar politikus √≠gy figyeln√© a mikroszf√©ra rezd√ľl√©seit, nem itt tartan√°nk! Hanem ott, hogy a parlamentben sokkal t√∂bb sz√≥ esne macsk√°kr√≥l, egyszarv√ļakr√≥l, pin√°z√°sr√≥l √©s a fi√ļ-l√°ny-bar√°ts√°g k√©ptelens√©g√©rŇĎl.

Persze az is lehet, hogy b√°r abszol√ļte √ļgy tŇĪnik, a vadaiagnes mikroblog m√©gsem AZ√Č a Vadai √Āgnes√©, hanem egy vicces kedvŇĪ felhaszn√°l√≥√©. De ez engem nem √©rdekel.

I WANT TO BELIEVE!