Eg√©szen d√∂bbenetes interj√ļt adott B√∂sz√∂rm√©nyi Nagy Gergely, akin√©l jobban a saj√°t anyja nem im√°dja a minisztern√∂k√∂t √©s a korm√°nyt. Inog a nyaliz√≥tr√≥n, Ill√©s Zolt√°nn√°l sokkal vadabbul is lehet nyalni!

Ha csak egy cikket olvasol el √©letedben a Fidesz - √©s minden m√°s korm√°ny - k√∂r√ľl s√∂nd√∂rgŇĎ fiatal, lelkiismereti agg√°lyok n√©lk√ľli figur√°kr√≥l, akkor Kreat√≠v friss interj√ļja legyen az!

Böszörményi Nagy Gergely szerint a Fidesz és a kormány kommunikációs stratégiája "globálisan a top háromba sorolható", de ez a legenyhébb, amit mond.

Advertisement

Hogy ki BNG? A Navracsics Tibor √°ltal 2010-ben az √°llamigazgat√°sba bevitt fiatal fideszes p√°rtkarrierist√°k egyike, egykori ufis, mandineres √©s jobbklikkes szerzŇĎ, a a K√∂zigazgat√°si √©s Igazs√°g√ľgyi Miniszt√©rium (KIM) volt fŇĎoszt√°lyvezetŇĎ-helyettese, a kŇĎszegi Trazit Fidesz-fesztiv√°l szervezŇĎje, leg√ļjabban pedig a csod√°s nevŇĪ Design Termin√°l Nemzeti Kreat√≠vipari K√∂zpont stat√©giai igazgat√≥ja. A diz√°jn annyira a k√∂z√©ppontba ker√ľlt √°ltala, hogy √°ll√≠t√≥lag ter√ľletalap√ļ t√°mogat√°s is lesz diz√°jnvet√©sekre!

Remek√ľl √≠r, itt van p√©ld√°ul egy h√≠res mandineres posztja, amit k√ľl√∂n √≠zl√©sess√© tesz, hogy a korm√°ny fizettett emberek√©nt √≠rta.

Advertisement

Az interjnak szinte minden mondata arany vagy gy√©m√°nt, az illusztr√°ci√≥k Sailorripley munk√°i √©s term√©szetesen mindegyik id√©zet az EredetibŇĎl.