Mivel itt az internetrŇĎl besz√©l√ľnk, egy percig sem lehetett k√©telkedni abban, hogy Magyarorsz√°g online t√°rsadalma kihagyn√° a lehetŇĎs√©get egy t√∂k√∂s flashmobra. P√©nteken 18 √≥r√°t√≥l vill√°mcsŇĎd√ľlet lesz a gyan√ļtlanul √ļjs√°got olvas√≥ v√°s√°rl√≥t inzult√°l√≥ Sparban.

Ha valaki lemaradt volna a sztorir√≥l: a Nyugati t√©ri Spar egyik biztons√°gi ŇĎre el√©g bunk√≥ m√≥don besz√≥lt annak a v√°s√°rl√≥nak, aki a boltban a saj√°t recept√ļjs√°gj√°t olvasta. Ha ez nem lenne el√©g, Szily Laci elment gonz√≥skodni d√©lut√°n √©s hirtelen felindul√°sb√≥l megt√°madta a forg√≥ajt√≥.

Tovább infó a flashmob oldalán:

Ha egyet√©rtesz vel√ľnk, hogy elfogadhatatlan, hogy egy biztons√°gi ŇĎr olvas√°s miatt agressz√≠ven inzult√°ljon egy h√∂lgyet egy k√∂z√©rtben, akkor tarts vel√ľnk √©s hozz magaddal k√∂nyvet, √ļjs√°got, b√°rmit √©s olvasgassunk egy√ľtt a Sparban p√©nteken d√©lut√°n 6-kor!

Advertisement

Szerencs√©re a szervezŇĎknek is van humoruk, azt √≠rt√°k a v√©g√©re, hogy t√°mogat√≥juk a "Bolh√°b√≥l Elef√°ntot Egyes√ľlet". Ha lenne bloggerigazolv√°nyom, biztos ez √°llna a pecs√©ten!

Kép: Flickr/eamoncurry123

Hiába linkelnek minket az ajánlóban, a flashmobhoz a Cinknek semmi köze.