Legalábbis ezt lehet leszűrni mai sportos újságcikkekből. A Blikk reggel arról írt, hogy a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia még csak 15 éves tehetsége a Barcelonához szerződik, az Origo viszont délután arról, hogy balhé van, és közel sem biztos, hogy ez így menni fog.

Merthogy a Real Madrid, amelynek szoros munkakapcsolata vagy mije van a felcsúti csodaakadémiával, nagyon mérges most. Egyrészt, hogy miért nem mondták korábban a magyarok, hogy inkább a katalánokat választanák. Másrészt, hogy miért játszott a hungarian gyöngyszem roppant keveset az arénanyitó tornán. Olyan keveset, hogy meg sem tudták figyelni rendesen. Hát azt mondják, azért, mert lázas beteg volt.

Advertisement

Tajti egyébként a Barcánál és a Realnál is megfordult már, és mindenkinek nagyon tetszett. Viszont a Barca-szerződést az a körülmény is nehezítheti, hogy a csapatot ki akarják zárni az átigazolásokból, miután épp a fiatal tehetségek rekrutálása kapcsán követtek el csúnya szabálytalanságokat az elmúlt években.

Na majd kialakul.

Nem Tajti lenne az első magyar, aki gyermekként szerződik igazi nyugati nagycsapathoz, de nincs az megírva sehol, hogy neki sem sikerülhet nagyot alkotnia. Én bírnám, ha igen.

Share This Story

Get our newsletter