This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Öklendeztél már ma? Testületi ülésen csinált tablettás bort

Tudod, hogy kell bort csinálni? Pár perc alatt megtanulod! A nem is hosszú hozzászólás ideje alatt összerakta az olasz bort a soltvadkerti önkormányzati képviselő, ez az év undorító politikai videója és performansza egyben.

Advertisement

Emberünk azért mutatta be ott helyben, a testületi ülésen, hogy milyen olcsón és pillanatok alatt készíthető verhetetlen "olasz" bor, mert attól tart, hogy a pletykák szerint nagy mennyiségben piacra kerülő hamis bor miatt eladhatatlanul a pincékben marad a soltvadkerti gazdák tavalyi termése. Az előadói stílusa remek, lebilincselő, olyan, mint egy született tévéfizikus. (A témáról ezt írja a blogjában.)

Nem véletlenül, ő ugyanis nem akárki, hanem Zsikla Győző. Rá a politikai perverzek még emlékezhetnek, az első Orbán-kormány idején Torgyán-hű kisgazda parlamenti képviselő volt, aki egyszer direkt nem szavazta meg a kétéves költségvetést, majd azt mondta, probléma volt a gombjával.

Share This Story

Get our newsletter