This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Odébbáll az Origo

Illustration for article titled Odébbáll az Origo

De ez nem jelent semmit, csak annyit, hogy elköltözik. A Dob utcából a Montevideo utcába mennek, erről a pnxntdd tumblr-en látható egy fotó, lastdaysofdobutca megjelöléssel. A szintek egy része a héten megy, egy másik része jövő héten, aztán majd biztos lesz valahogy.

Advertisement

Biztos emlékeztek rá (publikus hírek voltak erről), hogy tavaly elkezdődött egy folyamat, melynek az lett volna a vége, hogy a Sanoma bizonyos részeit megvásárló Centrál Médiacsoport (és az azt tulajdonló Varga Zoltán) közös céget hoz létre a Magyar Telekommal az Origo Zrt. működtetésére. A költözés alapján azt is gondolhatná bárki, hogy a biznisz megköttetett (hiszen a Montevideo utcai irodakomplexumban exsanomás cégek székelnek), de a valóság ezzel szemben az, hogy (a Cink infói szerint) érdemi előrehaladás nem történt az ügyben.

Az Origo azért költözik, mert nem maradhatott tovább a Telekom-tulajdonú Dob utcai székházban. Másra kell a hely. Ha jól számolok, jó két és fél évet töltött ott az újság és a zrt. többi része. Mindenestre, ha lesz mégis mördzs, legalább nem kell cuccolni még egyszer.

Share This Story

Get our newsletter