Illustration for article titled Odébbáll az Origo

De ez nem jelent semmit, csak annyit, hogy elköltözik. A Dob utcából a Montevideo utcába mennek, erről a pnxntdd tumblr-en látható egy fotó, lastdaysofdobutca megjelöléssel. A szintek egy része a héten megy, egy másik része jövő héten, aztán majd biztos lesz valahogy.

Biztos emlékeztek rá (publikus hírek voltak erről), hogy tavaly elkezdődött egy folyamat, melynek az lett volna a vége, hogy a Sanoma bizonyos részeit megvásárló Centrál Médiacsoport (és az azt tulajdonló Varga Zoltán) közös céget hoz létre a Magyar Telekommal az Origo Zrt. működtetésére. A költözés alapján azt is gondolhatná bárki, hogy a biznisz megköttetett (hiszen a Montevideo utcai irodakomplexumban exsanomás cégek székelnek), de a valóság ezzel szemben az, hogy (a Cink infói szerint) érdemi előrehaladás nem történt az ügyben.

Advertisement

Az Origo azért költözik, mert nem maradhatott tovább a Telekom-tulajdonú Dob utcai székházban. Másra kell a hely. Ha jól számolok, jó két és fél évet töltött ott az újság és a zrt. többi része. Mindenestre, ha lesz mégis mördzs, legalább nem kell cuccolni még egyszer.

Share This Story

Get our newsletter