​Ő teremtett divatot a herevasalásból

Illustration for article titled ​Ő teremtett divatot a herevasalásból

Herevasalás, pakkszorítás, zacsifelvarrás. Egy kaliforniai nővérnek köszönhetően George Clooney interjúban elsütött tréfájából a tavalyi év férfidivatja lett a lézeres hereplasztika.

Advertisement

George Clooney egy olasz újságnak azzal viccelődött, hogy a táskái helyett a heréit vasaltatja, ezen mindenki nagyokat nevetett, de senki nem gondolta biztosra, hogy ilyen tényleg van. Pedig de, a lehetetlenül pornós nevű Nurse Jamie ugyanis már 2012-ben a Beauty Spa nevű kozmetikai szalonjában felvette a szolgáltatások listájára.

Akkor a dolog 575 dollárba, vagyis 130 000 forintba került, és mint az Berki Krisztián videójából és képriportjából kiderült, nem arról szól, hogy satuval befogják a bőrt, szétfeszítik és szenesvasalóval megdolgozzák, hanem hogy lézer segítségével eltávolítják a szőrt, megszüntetik a ráncokat és kijavítják a benőtt szőrtüszőktől származó esetleges elszíneződéseket.

Advertisement

Most tényleg úgy érzem magam, mintha a Bravóba írnék és eddig nagyon élvezem.

Nurse Jamie vagyis Jamie nővér vagyis Jamie Sue Sherrill tavaly hatalmas publicitást is kapott az eljárás miatt, szerepelt a Daily Mailben, a NYMag elment érdeklődni a vasalásról, aztán kiderült, hogy az egész tényleg annyi, hogy azon a bizonyos területen elvégeznek pár apróbb eljárást, hogy kicsit kipofozzák a zacsit. Már nem szó szerint. A szakértő szerint korábban maximum annyira fájt a dolog, hogy be kellett utána venni egy Vicodint, de sikerült annyira felfejleszteni, hogy tavaly már érzéstelenítő krém sem kellett hozzá.

Advertisement

És igen, Nurse Jamie van a fenti képen.

Jamie azt mondta a NYMagnek, hogy miután a Daily Mail megírta, hogy a Beauty Spa lett az ilyen kozmetikázások mekkája, kétszer lehalt a honlapjuk a hatalmas érdeklődéstől, érkeztek telefonok Indiából és Ausztráliából, és gondolom minden rokon, ismerős, szomszéd azt kérdezte tőle, hogy milyen érzés George Clooney heréit lézerrel simogatni. Ezt saját bevallása szerint nem tudja, mert nem ismeri a világsztárt, viszont a karrierjének jót tett, azóta rengeteg életmódműsorban szakért a szépségről, legyen az valódi, de inkább művi.

Share This Story

Get our newsletter