Többször is felszólították a rendőrök a 44 éves férfit Pécsen, hogy hagyja abba a másokat zavaró, hangos éneklést, mégis tovább dalolászott. Előállítás és 50 ezres bírság lett a vége.

Advertisement

Egy pécsi lakó hívta telefonon 2014. június 18-án 23 óra 20 perckor a rendőrség ügyeletét, hogy valaki a házuk közelében lévő buszmegállóban már több mint fél órája olyan hangosan énekel, hogy családja nem tud pihenni tőle.

Advertisement

A helyszínre érkező rendőrök a 44 éves férfit intézkedés alá vonták. O. Imre elmondta, hogy sokat italozott a nap folyamán és jókedvéből adódóan dalolászik. Az igazoltatás ideje alatt a nótázást a rendőri felszólításra abbahagyta, azonban azt követően újra hangos éneklésbe kezdett. Az ismételt felszólításnak eleget téve, a férfi csendben tovább sétált, azonban a rendőrök pár perc elteltével újra észlelték, hogy O. Imre hangosan énekel, kiabál.

A jókedvű pécsi lakost – mivel a többszöri rendőri felszólításnak sem tett eleget – előállították, majd részére az általa elkövetett csendháborítás szabálysértés miatt helyszíni bírságot szabtak ki.

Advertisement

Forrás: Police.hu (a kép nem O. Imrét, hanem Shane MacGowant ábrázolja, a tippet pedig köszönjük roland-t-flakfizernek)

Share This Story

Get our newsletter