Szeg√©ny Gazsit a rohadt m√©dia csin√°lta ki. A bulv√°rhi√©n√°k! Maga Hajd√ļ P√©ter excsaja mondja, √©rdemes odafigyelni r√°!

Siker√ľlt a bulv√°rhi√©n√°knak megint √∂sszet√∂rni egy huszon√©ves ember √°lmait...

Ezzel kezdi a posztj√°t Torn√≥czky "√Čs Ezt √≠gy Hogy" Anita, Medgyessy P√©ter exminisztereln√∂k nevelt l√°nya, volt t√©v√©s, Hajd√ļ P√©ter excsaja, platina fokozat√ļ bulv√°rmagazinlak√≥. RettentŇĎ vicces l√°tni, hogy az emberek mennyire vakok saj√°t magukra, √©s mennyire azt hiszik, hogy rajtuk k√≠v√ľl mindenki m√°s amn√©zi√°s. Hiszen Torn√≥czky √≠gy folytatja:

√Čn 24 voltam, amikor a Mostohapap√°m Magyarorsz√°g Minisztereln√∂ke lett √©s neh√©z volt feldolgozni, hogy soha nem a teljes√≠tm√©nyemet n√©zt√©k, sosem lehettem sem j√≥, sem sz√©p, sem okos, mert mindent biztos elint√©ztek nekem. Az senkit nem √©rdekelt, hogy akkor m√°r volt n√©h√°ny komoly sporteredm√©nyem, h√°rom diplom√°m √©s n√©gy nyelvet besz√©ltem, mint ahogy most sem √©rdekel senkit, hogy Orb√°n G√°sp√°r hozz√°j√°rulhatna e a magyar foci felemelked√©s√©hez.

Mi, akik m√©g eml√©ksz√ľnk t√∂bb √©vvel ezelŇĎtti esem√©nyekre is, arra is pontosan eml√©ksz√ľnk, hogy Torn√≥czky Anit√°nak val√≥ban mennyire j√≥l j√∂tt, hogy t√©nyleg nem a teljes√≠tm√©ny√©t n√©zt√©k. Hanem azt, hogy a minisztereln√∂k l√°nya. A cs√≥kos csaj √≠gy kaphatott mŇĪsort a k√∂zsszolg√°lati t√©v√©ben, olyan k√©pess√©gekkel, mintha az utc√°r√≥l r√°ncig√°lt√°k volna fel az elsŇĎ szembej√∂vŇĎ j√°r√≥kelŇĎt. Ny√∂k√∂g√∂tt, b√©n√°zott, egy k√ľl√∂n√∂sen idi√≥ta k√©rd√©se ut√°n kapta az "√Čs Ezt √ćgy Hogy" becenevet is.

Azt kérdezi Tornóczky:

T√©nyleg az a probl√©ma, hogy egy "gyerek", aki minimum tizen√∂t √©ve futballozik kimegy az √©desapj√°val a VB d√∂ntŇĎre?!? ...hogy a VIP p√°holyba? Igen, mert t√∂rt√©netesen az √©desapja Magyarorsz√°g Minisztereln√∂ke √©s neki ott a helye. Komolyan k√©rdezem, ki ne menne el, ha lenne lehetŇĎs√©ge?!?

Advertisement

Nem, az nem volt probl√©ma, hogy kiment az apj√°val a vb-d√∂ntŇĎre. De a VIP-p√°holy az telital√°lat! Ide ugyanis a vil√°g √∂ssze orsz√°g√°nak minisztereln√∂kei k√∂z√ľl egy kilencvenezres sziget vezetŇĎje, egy afrikai dikt√°torfi √©s Orb√°n k√©rt jegyet. √Čs mindenki, vagyis p√©ld√°ul Merkel √©s Putyin is egyed√ľl ment, kiv√©ve a fi√ļknak is jegyet poty√°z√≥ Orb√°n√©kat. De az aranyos Torn√≥czkyt√≥l, milyen leplezetlen√ľl vallja, hogy ami a poz√≠ci√≥nkb√≥l fakad√≥an megszerezhetŇĎ, azt meg kell szerezni.

Azt is mondja Benne Voltam A Tévében A Papa Miatt Anita, hogy

Rem√©lem meg√©rj√ľk, hogy egyszer ott fog tartani ez az orsz√°g, hogy az alapj√°n √≠t√©lnek meg valakit, hogy milyen ember, milyen sportol√≥, mennyire j√≥ szakember √©s nem az alapj√°n, hogy a felmenŇĎi mely politikai elithez tartoznak.

Advertisement

Ennél poénosabb vége nem is lehetne ennek a posztnak!