Nyílt levelet írtak a hatos megállójában fellökött nénin segítőknek

Illustration for article titled Nyílt levelet írtak a hatos megállójában fellökött nénin segítőknek

Úgy fellökte egy, a villamoshoz siető férfi a hatos Margit-szigeti megállójában, hogy elvesztheti a szeme világát. Vissza se nézett, egy csomó ember viszont segített.

Advertisement

Levelet írt a pénteken mentők által elvitt 81 éves nő lánya. De nem az ismeretlen fickónak, akinek sietős volt, hanem azoknak, akik segítettek az áldozatán. Íme:

2015. 06. 26-án, délben a 81 éves Édesanyámat egy férfi olyan erővel lökte fel, hogy az anyukám a Honvéd Kórház sürgősségi sebészetére került.

Ez a Margit hídon a villamos megállójában történt.

A férfi a villamost elérte, (hiszen ez volt a célja) de vissza se nézett, hogy mit okozott.

Anyukám az arcát, homlokát, szemét ütötte meg az esés következtében annyira, hogy mindent beborított a vér és őt a mentők vitték el. A szeme állapotáról még csak a későbbiekben tudunk biztosat.

Ez a levél mégsem a férfi minősíthetetlen tette, avagy a család tehetetlen dühe - amit nem is tudom, hogy hogyan nevezzünk – miatt íródik.

Anyukám ez úton mond köszönetet - amit ott helyben nem tudott megtenni – azoknak a kedves embereknek, akik azonnal a segítségére siettek. Próbálták a vérzést csillapítani, mentőt hívtak, aggódtak érte.

Hálásan mond köszönetet nekik, és egyben a mentősök és kórház orvosnőjének gyors, együtt érző ellátását is megköszöni.

Többen kérték, hogy tegyen feljelentést, amit végül is nem tett meg.

Share This Story

Get our newsletter