Szem√©lyesen nem √©rte el a terhes nŇĎt, de a lelkiismeret√©n megpr√≥b√°lt k√∂nny√≠teni egy nyilv√°nos bocs√°natk√©r√©ssel.

Az Index teljes hossz√°ban lehozta a levelet:

A bocs√°natk√©r√©snek ezt a m√≥dj√°t v√°lasztottam, mert mindezid√°ig nem siker√ľlt szem√©lyesen felvennem a kapcsolatot azzal a gyermek√©t v√°r√≥ asszonnyal, akit sajn√°latos m√≥don egy esem√©ny kapcs√°n arcul √ľt√∂ttem.

A BKV Zrt j√°rmŇĪvezetŇĎinek munk√°ja nagy felelŇĎss√©g √©s nap, mint nap olyan fesz√ľlts√©geket hordoz mag√°ban, mely egyenesen vezet a stressz kialakul√°s√°hoz. A belsŇĎ √©rzelmi fesz√ľlts√©gek kezel√©se √©pp √ļgy feladatunk, mint a j√°rmŇĪvezet√©s, az utasok biztons√°gos elsz√°ll√≠t√°sa. 20 √©ve √°llom a sarat, s b√°r k√∂vettem el kisebb hib√°kat, a munk√°mat becs√ľlettel v√©geztem el.

Szeretek villamost vezetni és az utasokkal sohasem volt konfliktusom és balesetet sem okoztam.

Azon a napon, abban a helyzetben neh√©z lett volna szembes√ľln√∂m azzal, hogy valakinek az √©let√©t nem tudom megmenteni. Az idegess√©gem, a bennem felerŇĎs√∂dŇĎ fesz√ľlts√©g az egekbe sz√∂k√∂tt. A szerencse mell√©m szegŇĎd√∂tt √©s a t√∂bbtonn√°s monstrumot, a s√°rga vasal√≥t siker√ľlt meg√°ll√≠tanom! A bennem kialakult fesz√ľlts√©get, sajnos nem. Az anyuka sz√°m√°ra is biztosan idŇĎ kellett ahhoz, hogy feldolgozza az √©letvesz√©lyes helyzetet, de √©n egy pillanatra elvesztettem a fejem √©s s√ļlyos hib√°t k√∂vettem el.

Kedves leendŇĎ anyuka, √°t√©rzem hib√°mat, annak s√ļly√°t hisz magam is egy gy√∂ny√∂rŇĪ kisl√°ny apuk√°ja vagyok. √Čn is f√©ltem a gyermekem √©s ez √Ėn sz√°m√°ra is az √©letet jelenti!
Engedje meg, hogy bocs√°natot k√©rjek √ĖntŇĎl √©s legal√°bb a lelkiismeretemmel elsz√°molhassak! J√≥ eg√©szs√©get √©s sok √∂r√∂m√∂t k√≠v√°nok √Ėnnek √©s sz√ľletendŇĎ gyermek√©nek!

Kis S√°ndor, villamosvezetŇĎ

Aki mostan√°ban h√≠rad√≥, √ļjs√°gok √©s internet n√©lk√ľl √©lt, az biztosan lemaradt a sztorir√≥l, hogy egy terhes anyuka a Combino-villamos el√© l√©pett a pirosn√°l, a vezetŇĎ satuf√©kezett, lesz√°llt, eldurrant az agya √©s v√©resre pofozta a nŇĎt. A t√∂rt√©net kihozta a legrosszabbat a kommentelŇĎkbŇĎl, a leghusz√°rabbat Deutsch Tam√°sb√≥l, Facebook-csoport is alakult az√©rt, hogy ne r√ļgj√°k ki a sofŇĎrt. V√©g√ľl kir√ļgt√°k. A BKV indokl√°sa szerint ugyan szab√°lytalanul k√∂zlekedett a nŇĎ, de "egy terhes anya b√°ntalmaz√°s√°ra nem adhatunk felment√©st √©s nem tal√°lhatunk r√° alapos, mentŇĎ indokokat". P√°r hete volt sz√≥ egy szimp√°tiat√ľntet√©srŇĎl a villamosvezetŇĎ mellett, de azt√°n eltŇĪnt minden nyoma az internetrŇĎl.

Advertisement

Fotó: Blikk