Illustration for article titled Nyártól Gattuso lehet a Videoton új vezetőedzője

Hivatalos bejelentés ugyan még nincs róla, de a Bors forrása szerint nyártól Gennaro Gattuso lehet a Videoton új vezetőedzője. A világ- és kétszeres BL bajnok szívós olasznak még én is ismerem a nevét, ami nem kis teljesítmény.

Advertisement

A focihoz általában semmi közöm sincsen, de kétévente mindig lelkesen nézem az aktuális világ- vagy Európa-bajnokságot. Gattuso nevéről először 2006-ban hallottam, és egészen máig fogalmam sem volt, hogy ő már nem aktív labdarugó. Emlékszem, hogy az általam követett meccseken sokat faltolt és sokat hőzöngött, de másra nemigen.

Advertisement

A La Repubblica már Gattuso leendő vidis stábjának tagjait is bemutatta. A pitbullnak becézett Luigi Rocco segédedzőként, Paulo Beruatto technikai trénerként, Gaetano Petrelli kapusedzőként támogatja majd.

Albert és Laci még az igazak álmát alusszák, de a focihoz mindenki ért egy kicsit, nálam mindenképp többet, szóval segítsetek ki! Elhozzák ezek a jóvágású olaszok Fehérvárra az olasz futtbalt? Ha elhozzák, jó lesz az a magyar focinak? És Orbán Viktornak?

Advertisement

[via Bors] [kép: bestsportchannel.blogspot.com]

Share This Story

Get our newsletter