Pálffy fel fog jelenteni mindenkit, aki azt állította, hogy piált

A Hír24-nek sikerült elérnie a KDNP-s képviselőt, aki a következőket mondta:

...ha valaki azt állítja, hogy ittas volt, akkor azt rágalmazás és becsületsértés miatt feljelenti. Mint mondta, annyi történt, hogy egy adott időpontban el kellett mennie, és emiatt köszönt el Józsa Istvántól, de Nyikos Lászlóhoz is ugyanezért ment oda. Mivel neki sem tudott már válaszolni, ezért ezt elmondta neki, és tőle is elköszönt.

Hogy miért kellett azonnal elköszönnie tőlük, azt nem mondta meg. A jobbikos Szilágyi György fenntartja az akkori gesztusát, szerinte érezni lehetett rajta, hogy ivott.

​Novák: Piálffy István bűzlött az alkoholtól a Parlamentben

Gigászok csatája, dőljünk hátra: a jobbikos Novák videóval bizonyítja, hogy a KDNP-s Pálffy részegen kóválygott az ülésteremben.

Piálffy István bűzlött az alkoholtól a Parlamentben, az alábbi videón láthatóan két, a közelében ülő képviselőtársa is jelezte ezt a levezető elnöknek. Egy MSZP-s képviselő is szóvá tette a KDNP bemondójának zavart viselkedését, mire Pálffy még a szocionista képviselő beszéde közben odament hozzá, s a tévéközvetítésben is látható módon félbeszakítva felszólalását kezet nyújtott neki, majd távozott.

A maga meglepően kurucinfós stílusú megfogalmazásában így adja vissza a Facebookon Novák Előd a közismerten pirospozsgás arcú ex-újságíró kereszténydemokrata valóban bizarr parlamenti szereplését.

Az MSZP-s Józsa István felszólalásában éppen azt sérelmezte, hogy Pálffy fel sem nézett, miközben a költségvetési bizottság elnöke éppen hozzá intézett felszólalást. Az események itt rögtön felforrósodnak, mert Pálffy fogja a táskáját, fura robotmozgással odamegy az éppen felszólaló Józsához, kezet fog vele, majd elindul kifelé, hogy leálljon trécselni két képviselővel. Akik, miután továbbhaladt, egyértelmű szájmozgással és kézjelekkel mutatják a levezető elnöknek, hogy Pálffy be van rúgva, mint a kereszténydemokrata szamár, aminek szaga is van.

[via markoferko]