This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Noel Gallagher megdöbben, hogy Magyarországon is vannak Dávidok

Illustration for article titled Noel Gallagher megdöbben, hogy Magyarországon is vannak Dávidok

Ha van magyar siker, akkor ez az: egy magyar fiú, Mihályi Dávid nyerte meg a Facebook-játékon a lehetőséget, hogy interjút csináljon a mai brit popszíntér leghálásabb interjúalanyával. És nem is vall szégyent, sőt! Nézd csak meg az alábbi videót!

Advertisement


Noel Gallagher az Oasis 2009-es feloszlása után Noel Gallagher's High Flying Birds néven szervezett új kísérőzenekart, és ezen a néven jelentette meg új lemezét most, és a megjelenést kísérő nyereményjáték tétje az volt, hogy a győztes interjút készíthet Gallagherrel.

Advertisement

A győztes a magyar Mihályi Dávid lett, és a három videó közül már fent is van a Facebookon az első. Azt tudni kell, hogy Noel Gallagher tényleg messze a legszórakoztatóbb interjúalany a brit pop- és rockzenében: mindig mond valami vicceset, rendszerint ráadásul úgy, hogy valakinek be is szól egyben.

A mostani videóban a jazz kapja meg a magáét (méghozzá igen szórakoztatóan), Mihályi Dávid pedig egyáltalán nincs zavarban (illetve biztos zavarban van, csak nem mutatja), én biztos idegesebb lennék.

Advertisement

(via 444)

Share This Story

Get our newsletter