Illustration for article titled Noel Gallagher megdöbben, hogy Magyarországon is vannak Dávidok

Ha van magyar siker, akkor ez az: egy magyar fiú, Mihályi Dávid nyerte meg a Facebook-játékon a lehetőséget, hogy interjút csináljon a mai brit popszíntér leghálásabb interjúalanyával. És nem is vall szégyent, sőt! Nézd csak meg az alábbi videót!

Advertisement


Noel Gallagher az Oasis 2009-es feloszlása után Noel Gallagher's High Flying Birds néven szervezett új kísérőzenekart, és ezen a néven jelentette meg új lemezét most, és a megjelenést kísérő nyereményjáték tétje az volt, hogy a győztes interjút készíthet Gallagherrel.

Advertisement

A győztes a magyar Mihályi Dávid lett, és a három videó közül már fent is van a Facebookon az első. Azt tudni kell, hogy Noel Gallagher tényleg messze a legszórakoztatóbb interjúalany a brit pop- és rockzenében: mindig mond valami vicceset, rendszerint ráadásul úgy, hogy valakinek be is szól egyben.

A mostani videóban a jazz kapja meg a magáét (méghozzá igen szórakoztatóan), Mihályi Dávid pedig egyáltalán nincs zavarban (illetve biztos zavarban van, csak nem mutatja), én biztos idegesebb lennék.

Advertisement

(via 444)

Share This Story

Get our newsletter