Egy brazil nŇĎ kifejlesztette a neki aj√°nlatokat tevŇĎ, f√ľtty√∂gŇĎ vagy csak az ŇĎt l√°tv√°nyosan megb√°mul√≥ f√©rfiak elleni csodafegyvert: a f√∂ldikutyafejet.

A Belo Horizonte v√°ros√°ban √©lŇĎ D√©bora Adorno m√ļlt p√©nteken osztotta meg kalandjait a Facebookon: arr√≥l √≠rt, hogy egy k√ľl√∂n√∂sen zs√ļfolt utc√°ban koncentr√°ltan kapta meg a szok√°sos adagj√°t a k√©retlen f√©rfib√≥kokb√≥l √©s szexu√°lis aj√°nlatokb√≥l.

V√©dtelennek √©s tehetetlennek √©rezte mag√°t, mert hi√°ba sz√≥lt vissza nekik, semmi nem v√°ltozott. Ekkor j√∂tt a megvil√°gosod√°s: a felsŇĎ ajk√°t elt√ľntetve r√°gcs√°l√≥fejet v√°gott (a legkifejezŇĎbb hasonlat szerintem a felsŇĎ k√©pen is l√°that√≥ f√∂ldikutya), √©s ez hatott:

J√∂tt fel√©m egy fick√≥, groteszk√ľl b√°mulva, l√°that√≥an zs√°km√°nyk√©nt tekintve r√°m, √©s mielŇĎtt b√°rmit is mondtam volna, ilyen arcot v√°gtam. EttŇĎl kellemetlen√ľl √©rezhette mag√°t, mert sz√≥ n√©lk√ľl elhaladt mellettem.

Advertisement

Az√≥ta D√©bor√°nak (nem tudok r√≥la, hogy rokona lenne a n√©met filoz√≥fus-eszt√©t√°nak) megszŇĪnt a probl√©m√°ja, √©s mindenkinek a f√∂ldikutyafejet aj√°nlja. A javaslatb√≥l m√©m lett Braz√≠li√°ban, ahol a Twitteren √©s a Facebookon egym√°st √©rik a magukat √≠gy elcs√ļf√≠t√≥ nŇĎk, sŇĎt √ļjabban f√©rfiak is, √©s mindezt a #caretadodentinho hashtaggel l√°tj√°k el.

Advertisement

Aki Déborához hasonló slamasztikába keveredik, bátran próbálja ki a földikutyafejet, és számoljon be róla kommentben, hogy mit ért el vele.

(via Buzzfeed)

FelsŇĎ k√©p: Bassem18/Wikipedia