This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Nincsen cikibb Orbán Ráhel kézírásának fikázásánál

Illustration for article titled ​Nincsen cikibb Orbán Ráhel kézírásának fikázásánál

A miniszterelnök lányánál ezerszer kínosabb az összes hülye, aki egy napja azon lovagol, hogy O. R. milyen bénán írt be Nagy Tereskova Kriszta kiállítási vendégkönyvébe. A Cink kézzel írt szöveggel áll ki a ronda, összevissza és ezerszer átjavítgatott írás joga mellett.

Advertisement
Illustration for article titled ​Nincsen cikibb Orbán Ráhel kézírásának fikázásánál

Én aztán igazán szívesen kötök bele bárkibe. Ha az Új Királyi Család tagja, méginkább. De az Orbán Ráhel körüli habverés az egész június legszánalmasabb jelensége eddig. Internetezők seregei csesztetik, hülyézik, idiótázzák és analfabétázzák ugyanis Orbán Ráhelt, amiért nem az Egyesült Jobbantudók, illetve a Fotelgrafológusok és Hetvenről Bármikor Háttal a Kapuba Lövők Világszövetségének előírásai szerint ír kézzel.

Advertisement

A sztori úgy indult, hogy O. R. elment az anyjával Nagy Kriszta Orbán-portrékból álló kiállítására a Godot Galériába, ahol beírt a vendégkönyvbe, aztán pár nappal később elszabadult az Okoskodópokol. Csupa olyan hozzászólóval, akik nyilván állandóan kézzel írnak, de olyan tüchtigen, mint Weöres Sándor.

Az ott fönt a Cink reakciója.

Share This Story

Get our newsletter