This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

​Nincs viccesebb a nyavalygó liberálisoknál (frissítve!)

A Fideszre szavaztál? Agyatlan rabszolga vagy. Az LMP-re? Te testesíted meg az érzékeny, hazájáért is aggódó, vívódó modern embert!

Advertisement

Mégis nagyon jót tett a balos-liberális táborral a pusztító vereség, előtörnek ugyanis az igazi, mélyen gyökerező hülyeségek, amik belátása nélkül tuti nem lesz soha épkézláb újjáépítés. Az elmúlt 48 óra egyik leghumorosabb jelensége az LMP-szavazatán sóhajtozó, közben a Fideszre szavazókat becsmérlő poszt SZDSZ-es.

A tág ismeretségi körömben országos arányuknál jóval sűrűbben fordulnak elő olyanok, akik bár nem a párt törzsszavazói, az adott választékot nézve végül az LMP-re szavaztak. Van, aki jobb híján, van, aki azért, hogy egyszerre büntesse a Fideszt meg a Gyurcsány-listát, van aki másért.

Advertisement

Fergetegesen vicces jelenség, ahogy ezek az emberek előbb hosszan sóhajtoznak azon, hogy milyen nehéz bárkire is szavazni, meg hogy ők nem antikapitalisták, imádják a globalizációt, és szarnak a kis gezerigóra, vagyis semmiben nem értenek amúgy egyet az LMP-vel, de a helyzet úgy hozta, hogy rájuk szavaztak. Van ilyen, a parlamenti demokrácia nem puszta szimpátiaszavazgatás, szépen lennénk, ha csak akkor szavaznék, ha lenne jelölt, akit direkte kedvelek, ugye. Majd a következő mondatukban azon kezdenek sipítozni, hogy micsoda agyatlan emberek élnek az országban, hogy képesek leszavazni a Fideszre. Hiszen Ők ugye nyilván mind kiradírozott elméjű biorobotok, akik ha szavaznak, azt csak teljes odaadásból és 100 százalékos azonosulásból teszik, ellentétben Velünk, kifinomultakkal, akiknek a szavazólapja fölött mindig ott lebeg a légidézőjel.

Még, még, már el is felejtettem, milyen szórakoztató tud lenni ez a választás utáni sokk.

Advertisement

update: Értékes vallomással egészítette ki a posztomat az előbb egy névtelen, 19 éves LMP-szavazó. Az derül ki belőle, hogy öreg vagyok, csak az öregeket látom, pedig igaziból a fiatal, nem poszt-SZDSZ-esek is jobbágyoznak. Íme a levele:

"Az elmúlt 48 óra egyik leghumorosabb jelensége az LMP-szavazatán sóhajtozó, közben a Fideszre szavazókat becsmérlő poszt SZDSZ-es. " Hahahaha csak szeretnéd vénember! A szavazás éjszakáját 10-15 első szavazó között töltöttem (én is az volnék, 19 éves), mind belpestiek vagyunk, mind liberálisok, mind finnyázva LMP-re voksoltunk. Mind elvetjük a szüleink SZDSZ-ét, de éjfél után elkezdődött a jobbágyozás, pedig eddig soha senki nem vidékizett közülünk. Mélyebb defektus ez, mint az SZDSZ volt.

Share This Story

Get our newsletter