A Fideszre szavaztál? Agyatlan rabszolga vagy. Az LMP-re? Te testesíted meg az érzékeny, hazájáért is aggódó, vívódó modern embert!

M√©gis nagyon j√≥t tett a balos-liber√°lis t√°borral a puszt√≠t√≥ veres√©g, elŇĎt√∂rnek ugyanis az igazi, m√©lyen gy√∂kerezŇĎ h√ľlyes√©gek, amik bel√°t√°sa n√©lk√ľl tuti nem lesz soha √©pk√©zl√°b √ļjj√°√©p√≠t√©s. Az elm√ļlt 48 √≥ra egyik leghumorosabb jelens√©ge az LMP-szavazat√°n s√≥hajtoz√≥, k√∂zben a Fideszre szavaz√≥kat becsm√©rlŇĎ poszt SZDSZ-es.

A t√°g ismerets√©gi k√∂r√∂mben orsz√°gos ar√°nyukn√°l j√≥val sŇĪrŇĪbben fordulnak elŇĎ olyanok, akik b√°r nem a p√°rt t√∂rzsszavaz√≥i, az adott v√°laszt√©kot n√©zve v√©g√ľl az LMP-re szavaztak. Van, aki jobb h√≠j√°n, van, aki az√©rt, hogy egyszerre b√ľntesse a Fideszt meg a Gyurcs√°ny-list√°t, van aki m√°s√©rt.

Fergetegesen vicces jelens√©g, ahogy ezek az emberek elŇĎbb hosszan s√≥hajtoznak azon, hogy milyen neh√©z b√°rkire is szavazni, meg hogy ŇĎk nem antikapitalist√°k, im√°dj√°k a globaliz√°ci√≥t, √©s szarnak a kis gezerig√≥ra, vagyis semmiben nem √©rtenek am√ļgy egyet az LMP-vel, de a helyzet √ļgy hozta, hogy r√°juk szavaztak. Van ilyen, a parlamenti demokr√°cia nem puszta szimp√°tiaszavazgat√°s, sz√©pen lenn√©nk, ha csak akkor szavazn√©k, ha lenne jel√∂lt, akit direkte kedvelek, ugye. Majd a k√∂vetkezŇĎ mondatukban azon kezdenek sip√≠tozni, hogy micsoda agyatlan emberek √©lnek az orsz√°gban, hogy k√©pesek leszavazni a Fideszre. Hiszen Ňźk ugye nyilv√°n mind kirad√≠rozott elm√©jŇĪ biorobotok, akik ha szavaznak, azt csak teljes odaad√°sb√≥l √©s 100 sz√°zal√©kos azonosul√°sb√≥l teszik, ellent√©tben Vel√ľnk, kifinomultakkal, akiknek a szavaz√≥lapja f√∂l√∂tt mindig ott lebeg a l√©gid√©zŇĎjel.

Még, még, már el is felejtettem, milyen szórakoztató tud lenni ez a választás utáni sokk.

Advertisement

update: √Črt√©kes vallom√°ssal eg√©sz√≠tette ki a posztomat az elŇĎbb egy n√©vtelen, 19 √©ves LMP-szavaz√≥. Az der√ľl ki belŇĎle, hogy √∂reg vagyok, csak az √∂regeket l√°tom, pedig igazib√≥l a fiatal, nem poszt-SZDSZ-esek is jobb√°gyoznak. √ćme a levele:

"Az elm√ļlt 48 √≥ra egyik leghumorosabb jelens√©ge az LMP-szavazat√°n s√≥hajtoz√≥, k√∂zben a Fideszre szavaz√≥kat becsm√©rlŇĎ poszt SZDSZ-es. " Hahahaha csak szeretn√©d v√©nember! A szavaz√°s √©jszak√°j√°t 10-15 elsŇĎ szavaz√≥ k√∂z√∂tt t√∂lt√∂ttem (√©n is az voln√©k, 19 √©ves), mind belpestiek vagyunk, mind liber√°lisok, mind finny√°zva LMP-re voksoltunk. Mind elvetj√ľk a sz√ľleink SZDSZ-√©t, de √©jf√©l ut√°n elkezdŇĎd√∂tt a jobb√°gyoz√°s, pedig eddig soha senki nem vid√©kizett k√∂z√ľl√ľnk. M√©lyebb defektus ez, mint az SZDSZ volt.