A minisztereln√∂k h√°zi politol√≥gusa d√∂bbenetes √ľzenetet k√ľld√∂tt Amerik√°nak. Ha amcsi lenn√©k, nagyon betoljtam volna, hogy ilyen furcsa emberek a sz√∂vets√©geseim.

Amikor az ember G. Fodor G√°bor posztjait olvassa, irt√≥ fontos percenk√©nt figyelmeztetni magunkat, hogy igen, ez az ember a minisztereln√∂k egyik legfontosabb h√°tt√©rembere a maga ter√ľlet√©n. Mivel a legzseni√°lisabb minisztereln√∂k sem √©rthet mindenhez, az √∂sszes vezetŇĎnek hadseregnyi GFG-re van sz√ľks√©ge, √©s a korm√°nyz√°s minŇĎs√©ge legal√°bb annyira m√ļlik rajtuk, mint a cs√ļcsra oda√°ll√≠tott m√©diafigur√°n.

Ez a poszt pompásan példázza, miért olyan a magyar kormányzat teljesítménye, amilyen.

Egy egyszavas politikai verset √©rtelmezni mindig vesz√©lyes v√°llalkoz√°s, de GFG felteszem arra figyelmezteti Amerik√°t, hogy √ďzdon az √∂sszes MSZP-s a Jobbikra szavazott, √≠gy k√©tharmaddal nyert a sz√©lsŇĎs√©ges, akivel szemben egy erŇĎ volt, a Fidesz. Ha t√©nyleg errŇĎl sz√≥l a sz√≥vers, akkor vicces, hogy pont GFG-nek nem jut esz√©be, hogy ez√©rt a szitu√°ci√≥√©rt a politikai √©let √∂sszes szereplŇĎje felelŇĎs, nem utols√≥sorban a v√°laszt√°si szab√°lyokat olyan m√≥don megszab√≥ Fidesz, hogy fideszest lev√°ltani gyakorlatilag csak egym√°st gyŇĪl√∂lŇĎ erŇĎk √∂sszefog√°s√°val lehet.

Advertisement

De az egyszavas politikai versekben az a j√≥, hogy b√°rhogy lehet ŇĎket √©rtelmezni.