Illustration for article titled ​Nincs tovább, GFG a végső fázisig jutott

A miniszterelnök házi politológusa döbbenetes üzenetet küldött Amerikának. Ha amcsi lennék, nagyon betoljtam volna, hogy ilyen furcsa emberek a szövetségeseim.

Advertisement
Illustration for article titled ​Nincs tovább, GFG a végső fázisig jutott

Amikor az ember G. Fodor Gábor posztjait olvassa, irtó fontos percenként figyelmeztetni magunkat, hogy igen, ez az ember a miniszterelnök egyik legfontosabb háttérembere a maga területén. Mivel a legzseniálisabb miniszterelnök sem érthet mindenhez, az összes vezetőnek hadseregnyi GFG-re van szüksége, és a kormányzás minősége legalább annyira múlik rajtuk, mint a csúcsra odaállított médiafigurán.

Advertisement

Ez a poszt pompásan példázza, miért olyan a magyar kormányzat teljesítménye, amilyen.

Egy egyszavas politikai verset értelmezni mindig veszélyes vállalkozás, de GFG felteszem arra figyelmezteti Amerikát, hogy Ózdon az összes MSZP-s a Jobbikra szavazott, így kétharmaddal nyert a szélsőséges, akivel szemben egy erő volt, a Fidesz. Ha tényleg erről szól a szóvers, akkor vicces, hogy pont GFG-nek nem jut eszébe, hogy ezért a szituációért a politikai élet összes szereplője felelős, nem utolsósorban a választási szabályokat olyan módon megszabó Fidesz, hogy fideszest leváltani gyakorlatilag csak egymást gyűlölő erők összefogásával lehet.

Advertisement

De az egyszavas politikai versekben az a jó, hogy bárhogy lehet őket értelmezni.

Share This Story

Get our newsletter