This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Nincs semmi az interneten, úgyhogy itt egy csomó hibátlan gif 2013-ból

Kettőt kell még dolgozni az évben, itt az ideje, hogy ne fontos dolgokkal foglalkozzunk, hanem nevessünk egy jóízűt. God Gif Rock and Roll To You.

Advertisement

Például én most látom először a visszafele vattacukrot zabáló Puzsér Róbert-hasonmást, de rögtön a kedvencem lett a Buzzfeed 2013 legviccesebb gifjei listájából.

Advertisement

De hogy lehetne elfelejteni a rajzol jazzkezekkel jaszkarizó, hátsó lábakon járó kutyát, a szerkesztőség személyes kedvencét. Én nagyon remélem, hogy NAK meglátja és most is minden béklyó nélkül röhög rajta ennyi hónap után is.

Advertisement

2013-ban is divatos volt szenyózni a rokonokkal/haverokkal, porszívózás még sosem volt ennyire genyaság.

Advertisement

Ha valaki megkérne, hogy te figyelj, Dávid, mutassál már nekem egy pár másodperces mozgóképet, ami tökéletesen demonstrálja a Coen-testvérek filmjeinek fizikai humorát és hibátlan kosztümeit, akkor megmutatnám neki ezt a mesterművet, de sajnos soha senki nem kér ilyesmire engem.

Advertisement

Életem, éjszakám, nappalom, arcom, reggelem, estém, munkám, yolóm.

Advertisement

Tudom, hogy ez érzékenyen érint itt néha egyeseket, de a macskám egyszer megcsinálta azt, hogy kimentünk a barátnőmmel az erkélyünkre, aztán egyszer arra lettem figyelmes, hogy a macska belemélyeszti a körmét az Achilles-inamba, dől a vér, sikerül elrugdosnom, de látom, hogy már készül a második marásra, menekülnénk be az erkélyről, de elállja az utat, akkor felkaptunk egy-egy műanyag széket és mint a rendes oroszlánszelidítők próbáltunk széklábakkal riogatni, míg nem sikerült hosszú percek munkájával megfordítani a pozíciókat és bemenekülni a lakásba, ezzel igazából csak azt akarom mondani, hogy ezen a gifen egyáltalán nem tudok nevetni.

Advertisement

Ennél pofonabb idén nem volt hal, az hótziher.

Advertisement

Tisztára olyan, mint (tetszőleges magyar politikus neve) amikor (tetszőleges magyar politikusra jellemző dolgot csinál).

Advertisement

Idén elkezdtem nézni a Bad Milo című filmet, ami arról szól, hogy egy szegény embernek éjszakánként az ánuszából kiszabadul egy démon, meggyilkol valakit, aztán reggelre visszamászik, de a felénél abbahagytam.

[Buzzfeed]

Share This Story

Get our newsletter