This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Nincs meccs, nem itta fel az anyaföld a vizet a felcsúti csodaarénában

Illustration for article titled Nincs meccs, nem itta fel az anyaföld a vizet a felcsúti csodaarénában

A Puskás Akadémia a bajnoki győzelemre hajtó Debrecennel meccselt volna este 7-től, de nem meccsel, mert az eső csak esett és esett, mint a Mazsola és Tádéban, és hiába volt minden. A kivitelező szerint nincs pálya Európában, ahol ennyi égi áldás után játszani lehetne.

Advertisement

A játékvezetők a pályán álló esővíz miatt – mint jól ismert, napok óta szakad az eső – nem találták alkalmasnak a Pancho Aréna talaját a játékra, így elmaradt a mérkőzés, írja a klub honlapja. A kurziválást én foganatosítottam, mert megtetszett a közbeszúrás.

Az edzők búslakodtak, a pályát építő Pharos 95 Kft. ügyvezetője, Végh Gábor ezt mondta:

Nem a víz mennyiségével volt baj, hanem azzal, hogy ilyen rövid idő alatt esett le, a föld egyszerűen nem tudta elvezetni ezt a mennyiségű vizet ilyen rövid idő alatt. Ha csak egy órával korábban elállt volna az eső, bizonyára le lehetett volna játszani a meccset. Ilyen időjárási körülmények között Európa egyetlen pályáján sem lehetett volna mérkőzést rendezni.

Advertisement

Egyáltalán nem ilyesmire erre gondoltam, amikor gumicsizmáztam délután!

Advertisement

fotó: pfla.hu

Share This Story

Get our newsletter