A 70 √©ves m√©diamogul szerint ak√°r feles√©ge is fojtogathatta volna ŇĎt, hiszen t√∂rt√©nt m√°r ilyesmi r√©gebben is. Csal√≥dott Nigell√°ban, ami√©rt nem v√©dte meg az eg√©sz hajcihŇĎ alatt.

J√ļniusban kapt√°k le fot√≥sok azt a pillanatot, ahogy Charles Saatchi a kez√©t zokog√≥ feles√©ge nyak√°n tartja √©s megcsavarja az orr√°t. A f√©rfi akkor megpr√≥b√°lta azzal lepattintani a v√°dakat, hogy csak j√°tszottak √©s nem gondolt√°k komolyan. Saatchi most vas√°rnap jelentette be a Daily Mailben, hogy v√°lik a feles√©g√©tŇĎl, m√©ghozza a k√∂vetkezŇĎ okok miatt:

  • Csal√≥d√°st keltett a feles√©g√©nek.
  • Csal√≥dott, ami√©rt a feles√©ge sajt√≥sai arra k√©rt√©k a szak√°csnŇĎt, hogy ne nyilatkozzon az eg√©sz √ľgyben, ne tagadja, hogy a f√©rje b√°ntalmazta √©s ne tiszt√°zza, hogy ŇĎ eddig sosem b√°ntotta.

Advertisement

A Mail m√©g megk√©rdezte a h√°zasp√°r bar√°tjait is, hogy pontosan min ment a vita a h√≠res fojtogat√≥s jelenetben (hova menjen iskol√°ba Nigella l√°nya) √©s hogy igaz√°b√≥l az√©rt nagyon meg√©rtett√©k egym√°st mint p√°r, b√°r a f√©rfi t√©nyleg fel szokta n√©ha kapni a vizet, de forr√°sok h√≠j√°n az eg√©sz ink√°bb tŇĪnik a Saatchi-birodalom m√©diamanipul√°ci√≥j√°nak, mint igazi oknyomoz√°snak. A t√©ny az, hogy egy h√≥nappal ezelŇĎtt k√©sz√ľlt egy k√©p arr√≥l, ahogy Charles Saatchi nyilv√°nosan fojtogatja a 17 √©vvel fiatalabb feles√©g√©t, √©s nincs az a spin, ami ezt meg tudn√° oldani.