HoppĂĄ! Éles szemƱ internetezƑk, illetve az utcĂĄra is kimerĂ©szkedƑ tĂĄrsaik kiszĂșrtĂĄk, hogy egy repĂŒlƑgĂ©p nagyon gyanĂșs Ăștvonalon mozog Budapest fölött. Chemtrail? UtĂĄnanyomoztunk. Rosszabb! Állami megrendelĂ©s.

ElƑször Sycko pendĂ­tette meg a twitteren, hogy valami nagyon furcsa dolog zajlik Ă©ppen Budapest lĂ©gterĂ©ben. Egy gĂ©p ide-oda repĂŒlve ĂĄtfĂ©sĂŒli a fƑvĂĄros feletti eget. Az ilyen sohasem vĂ©letlen. Keresnek valakit? Vagy mondjuk a levegƑbƑl akarnak megmĂ©rgezni minket?

Ez minden körĂŒlmĂ©nyek között aggasztĂł jelensĂ©g lenne, de pont kampĂĄny idejĂ©n aztĂĄn tĂ©nyleg senki sem hiszi el, hogy ebben nincsen benne valakinek vagy valaminek a keze.

AztĂĄn ddq megnĂ©zte, hogy a gĂ©p az Eurosense nevƱ nemzetközi, de magyar fiĂłkkal is rendelkezƑ, leginkĂĄbb lĂ©gifotĂłzĂĄssal foglalkozĂł cĂ©gĂ©. Egy Cessna, konrĂ©tan ez a pĂ©ldĂĄny:

Advertisement

Ekkor mĂĄr direkte borzongtam, ebben az ĂĄllapotban hĂ­vtam fel a cĂ©get. TĂ©nyleg chemtrail? - tettem fel Ă©letem legbĂĄtrabb kĂ©rdĂ©sĂ©t. TermĂ©szetesen elkenƑ-tagadĂł vĂĄlaszra szĂĄmĂ­tottam. Ám a valĂłsĂĄg durvĂĄbbnak bizonyult. LĂ©gifĂ©nykĂ©pezĂ©s folyik, egy tĂ©rkĂ©pĂ©szeti adatbĂĄzist raknak össze ÁLLAMI MEGRENDELÉSRE - mondta a gyanĂșsan kĂ©szsĂ©ges munkatĂĄrs. Rosszabb volt, mintha bevallotta volna, hogy alumĂ­niumport Ă©s titkos összetĂ©telƱ mĂ©regkoktĂ©lt permeteznek.

MostantĂłl beszĂ©ljĂŒnk komolyan! Mire kellhet a kormĂĄnyzatnak ez a "tĂ©rkĂ©pĂ©szeti adatbĂĄzis"? Itt vannak a legnyilvĂĄnvalĂłbb lehetƑsĂ©gek:

- Durva ingatlanadót vezet be a kormány, MINDEN ingatlant lefotóznak a levegƑbƑl, aztán becsengetnek

- Vlagyimir Putyin barĂĄti kĂ©rĂ©sĂ©re az orosz nagykövetsĂ©g kertjĂ©t biztonsĂĄgi okokbĂłl megnövelik 42 nĂ©gyzetkilomĂ©terrel, most mĂ©rik fel, hol hĂșzĂłdjon a kerĂ­tĂ©s

- egy most mĂ©g titkos földbĂ©rleti pĂĄlyĂĄzaton MĂ©szĂĄros LƑrinc nyerte el Budapest terĂŒletĂ©t, most mĂ©rik fel, meddig az övĂ© a leendƑ juhlegelƑ, Ă©s honnantĂłl kĂłszĂĄlhatnak az OrbĂĄn-csalĂĄd nyĂĄjai

- a kormĂĄny a privĂĄt bankok betiltĂĄsa mellett az ingatlan-magĂĄntulajdon megszĂŒntetĂ©sĂ©re kĂ©szĂŒl, a fotĂłk segĂ­tsĂ©gĂ©vel rakjĂĄk össze az ĂĄllamosĂ­tĂĄsi tĂ©rkĂ©pet

- Etele elmélete az igaz: "ilyen kisgepekkel altalaban az un babachemtrailt szorjak, ez meg csak elokeszites, hogy felnott korukban jobban hasson a rendes"

- SzĂł sincs ilyen hĂŒlyesĂ©gekrƑl, ez sima tömeges agyszkennelĂ©s

Ha tudod, mi az igazsĂĄg, de nem lĂĄttad a felsorolĂĄsban, oszd meg velĂŒnk alant!