El kellene kezdeni a p√©nteki programaj√°nl√≥t is, mert tegnap annyi menŇĎ dolog volt a v√°rosban, hogy ma csak d√©lben keltem miattuk. Az√©rt √≠gy is van mit v√°logatni erre a h√©tv√©g√©re.

SZOMBAT

K√∂zt√ľnk √©lnek. Ismered ŇĎket? fesztiv√°l

Bev√°ndorl√≥kkal lehet ismerkedni a Millen√°rison eg√©sz h√©tv√©g√©n, lesz vil√°gzene, kult√ļrbemutat√≥, k√ľl√∂nf√©le elŇĎad√°sok, nemzeti √©teleket lehet k√≥stolni, meg lehet hallgatni Joshi Bharatot is.

Mikor: Egész hétvégén, 10:00-20:00
Hol: Millenáris (II., Kis Rókus utca 16-20.)

Belga Sörfesztivál

Advertisement

Eg√©sz h√©tv√©g√©s s√∂rk√≥stol√°s, id√©zem, "30 belga s√∂rfŇĎzde 140 f√©le s√∂re k√∂z√ľl v√°logathatnak az √©rdeklŇĎdŇĎk. A gy√ľm√∂lcss√∂r√∂k, d√≠jnyertes k√ľl√∂nlegess√©gek √©s a vil√°g elsŇĎ ros√© s√∂re mellett eredeti trappista sajtok, sonk√°k, kolb√°szok √©s csokol√°d√©k k√≥stol√≥ja." Horribilis √∂sszeg a bel√©pŇĎ, ennyibŇĎl n√©gyk√©zl√°bosra ihatod magad b√°rmelyik k√©zmŇĪves kocsm√°ban magyar s√∂r√∂kbŇĎl, de h√°tha pont a belga s√∂r√∂k a heppjeid.

Mikor: 12:00
Hol: Magyar MezŇĎgazdas√°gi M√ļzeum (XIV., V√°rosliget, Vajdahunyadv√°r)
Mennyi: 4000 HUF, lefogyasztható

Budapest Barangoló @ PLACCC Csepel

Advertisement

EzekrŇĎl a s√©t√°kr√≥l idŇĎben kellene sz√≥lnom, h√°tha valaki t√©nyleg el akar menni r√°, de az utols√≥ pillanatban kell rohanni. Az idei PLACCC fesztiv√°l Csepelre k√∂lt√∂z√∂tt, √ļgyhogy a Budapest Barangol√≥ is, szombat-vas√°rnap lehet bej√°rni Csepel ismert √©s kev√©sb√© ismert zugjait. Egy csom√≥ s√©t√°ra m√°r elfogyott a jegy, de itt lehet megn√©zni, hogy mire lehet m√©g menni. A PLACCC fesztiv√°l programja pedig itt.

Mikor: Egész hétvégén
Hol: Csepel MŇĪvek (XXI., Gyepsor u. 1.)
Mennyi: változó

Szomsz√©d√ľnnep az √Ātriumban

Advertisement

A Szomsz√©d√ľnnep elvileg arr√≥l sz√≥l, hogy legyen mindenki j√≥fej egy napra a szomsz√©dj√°val, ez a magyar viszonyokat ismerve j√≥, ha p√°r percig siker√ľlni fog, mindenesetre az eg√©sz kapott egy napot. Ennek a r√©sze lesz p√©ld√°ull az, hogy be lehet menni az √Ātrium mozi √©s sz√≠nh√°z kev√©sb√© ismert r√©szeibe is, lesz k√≥stol√≥, k√∂nyvcsere, meg lehet n√©zni, hogyan k√©sz√ľl az esti elŇĎad√°sra a Vaknyugat, √©s m√©g t√∂bb ilyesmi.

Mikor: 14:00-20:00
Hol: √Ātrium (II., Margit krt. 55.)
Mennyi: Ezt nem tudom

Designer Drums Pres.: Summer Blockhustler vol.1.

Advertisement

Nyári, szabadtéri programsorozat a többszörösen COOL DJ-brigádtól. Amikor legutóbb az Ankertben voltam, akkor videódiszkóról ment a Boys Boys Boys meg a Total Eclipse Of The Heart, szóval annál biztosan ezerszer jobb lesz.

Mikor: 22:00
Hol: AnKert (VI., Paulay Ede utca 33.)

VAS√ĀRNAP

RAK√ČTA PIKNIK

Advertisement

Esk√ľsz√∂m nincsen semmi m√°s vas√°rnapra az elŇĎbb m√°r eml√≠tett k√©tnapos programokon k√≠v√ľl. Ez mondjuk nem felt√©tlen√ľl baj, mert a Rak√©ta Piknik egy j√≥ dolog, egy csom√≥ magyar √©s ismert/kev√©sb√© ismert egy√ľttes fog fell√©pni az a38 tetŇĎterasz√°n. Summer Schatzies, Mayberian Sansk√ľlotts, Silf, ezek tal√°n az ismertebbek, a v√©g√©n What's My Age Again? DJ-szett. J√ļliusban j√∂n a m√°sodik Rak√©ta Fesztiv√°l, ez annak a beharangoz√≥ja.

Mikor: 17:30-
Hol: A38 (XI., PetŇĎfi h√≠d, budai h√≠dfŇĎ)

Fotó: LOC