Chuck Palahniuk identit√°sv√°ls√°gban szenvedŇĎ anarchist√°i egy k√©preg√©nysorozatban fognak visszat√©rni, az elsŇĎ hat oldal m√°r olvashat√≥ is. Piszok neh√©z dolguk lesz a k√©sz√≠tŇĎknek, ha nem akarnak csal√≥d√°st okozni.

Nem az√©rt, mert a k√©preg√©ny mŇĪfaja b√©na lenne, vagy mert Palahniuk annyira magasra tette volna a l√©cet az elŇĎzŇĎ r√©sszel. De a Harcosok klubj√°nak t√∂rt√©net√©t a legt√∂bben a filmes adapt√°ci√≥b√≥l ismerik, azt pedig David Fincher rendezte Brad Pitt, Edward Norton √©s Helena Bonham Carter fŇĎszerepl√©s√©vel. √Čs √©n √ļgy l√°tom ‚Äď de ez csak az √©n v√©lem√©nyem ‚Äď hogy a Fight Club igazi sikere rajtuk m√ļlt, √©s nem Palahniuk kicsit sz√©tesett √≠r√°s√°n.

Ez lesz a borító

A t√∂rt√©netrŇĎl r√∂viden annyit, hogy a t√≠z √©vvel az elsŇĎ r√©sz cselekm√©nye ut√°n j√°runk, a Narr√°tor √©s Marla boldogtalan h√°zasok, van egy kilenc√©ves fi√ļk, de √ļgy tŇĪnik, a fŇĎhŇĎs hasonl√≥k√©pp cserben fogja hagyni a gyerek√©t, ahogy az ŇĎ apja is tette vele.

Advertisement

A folytat√°st a Playboy cikk√©ben tudj√°tok megn√©zni. Engem nem gyŇĎz√∂tt meg, r√©gi √∂tletek mikr√≥zva.

Advertisement

Elvileg a legt√∂bb eredeti szereplŇĎ is vissza fog t√©rni, a K√°osz brig√°d sem oszlott fel az √©vek alatt. A leg√©rdekesebb elem persze Tyler lehet, akinek a val√≥di eredet√©rŇĎl m√©g t√∂bbet meg fogunk tudni. √Āll√≠t√≥lag nem olyan egy√©rtelmŇĪ, hogy csak a Narr√°tor altereg√≥j√°r√≥l van sz√≥, lehet, hogy Tyler Durden val√≥j√°ban egy √©vsz√°zadok √≥ta l√©tezŇĎ valami, ak√°rmit is jelentsen ez. H√°t nem tudom, ez j√≥l is els√ľlhet, de f√©lek, hogy nem fog.

A t√≠zr√©szes k√©preg√©nyt a Dark Horse adja ki, Palahniuk √≠rja √©s Cameron Stewart illusztr√°lja. Az elsŇĎ r√©sz m√°jusban j√∂n.

via io9, Playboy