Szerinte tök normális rendőrt hívni újságírókra, ha azok Kubatov Gábort merték kérdezgetni. Igazoltatás csak úgy pofára? Hiszen ha rendben voltak a papírjaik, akkor mit rinyálnak?

Ha nem éltél még akkor, és csak leírásokból hallottál a mindenható kommunista portás-rendőrről, élet-halál uráról, aki akkor nyitotta ki a nejlonzacskódat és akkor igazoltatott, amikor neki jólesett, és végig kellett hallgatnod, ahogy megalázóan "viccelődik" veled, akkor nézd végig ezt a nem egészen 1 percet. Olyan lesz, mint az utazás időgéppel egy tökéletes töriórán.

Advertisement

Az előzmény annyi, hogy a veszprémi választás napján rendőrt hívtak az éppen jó alaposan beégő Kubatov Illegális Lista Gábor fideszes pártigazgatót idegesítő népszabadságos újságíróra. És a rendőr 5 percen belül meg is érkezett és igazoltatott. Erre kérdezett rá az érintett nem sokkal később Navracsics "Européer" Tibornál, aki ezt rendben valónak találta.

Szerintetek Európai Tibor azzal kezdi a következő munkanapját Brüsszelben vagy Strasbourgban, hogy hahotázva elmeséli a kollégáinak, hogy "haha, képzeljétek, rendőrt hívtak pár firkászra, mert idegesítették a pártigazgatónkat, és utána még nekik állt feljebb, pedig le sem verték a veséjüket, sőt még pénzbüntetést sem kaptak valami kamu indokkal. Elképesztő, milyen telhetetlen alakok léteznek"? Nekem valami azt súgja, hogy nem merné, jó okkal.

Navracsics főtörzs csúcsmondatai:

Ha rendben volt minden papírjuk, akkor minden rendben van, nem? Bántották önöket a rendőrök?

Advertisement

És:

Ó hát tudja, engem hányszor igazoltatnak a rendőrök, aztán mégis itt vagyok és épségben vagyok. Próbáljon meg egy kicsit úgy viselkedni. Ha rendőrök, ha rendben vannak a papírok, akkor minden rendben van.

Advertisement

Vajon mi lehet a centrista és keményvonalasabb párttársak fejében, ha a Fidesz ismert emberközeli liberálisának fejébe a kékfényes zsarukommunista Szabó László agyát ültették?

(via 444.hu)

Share This Story

Get our newsletter