This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Nézd meg ezt a magyar klipet, mielőtt az egész világ rácuppan!

Az Uffalo Steez klipjében mindenki COOLan akar lekezelni, de mindenki elbéndzsázza. Sokszor nézős, baromi vicces klip.

Advertisement

Itt a Cinknél szeretjük az őrületes túlzásokat, de én tényleg meg vagyok arról győződve, hogy ebből világsiker lesz. Mégpedig azért, mert nem makognak benne a világ számára érthetetlen nyelven, meg azért, mert tényleg sikerült egy univerzális témát viccesen megoldani. Én személy szerint rettegek attól, hogy találkozom egy olyan emberrel, aki ad egy pacsit, megmarkolja a kezem és megpróbál megölelni anélkül, hogy ezt előzetesen megbeszéltük volna. Azt a szerencsétlenkedést, amit ilyenkor csinálnék, na azt látom viszont egy csomószor a Wassupban és ez baromi vicces.

Az Uffalo Steez egyébként egy magyar duó, nemrég jelent meg az ingyenes letölthető bemutatkozó EP-jük, amit itt meg tudtok hallgatni. A klipet Horváth Viktor rendezte, feltűnik benne egy csomó olyan arc, akiket bárki láthat, aki hétvégenként a Telep környékén jár.

Advertisement

Komolyan, annyira tetszik ez a klip, hogy még nekiálltam gifet is gyártani belőle. És igen, tudom, hogy már két napja itt van az információs szupersztrádán.

Share This Story

Get our newsletter