This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Nevettél már ma? Szó szerint üti egymást a baloldal

Az Összefogás Párt (azok, akik annyit panaszkodtak nevük lenyúlása miatt) közleményben kéri ki magának a nagy ellenzéki Összefogás aktivistáinak durva támadását Lehel téri standjuk ellen. Tépkedés, lökdösődés és önkényes standáthelyezés esete forgott fenn. Titánok harca!

A mai napon a Lehel téri piacon az Összefogás aláírást gyűjtő képviselő jelöltjeit és aktivistáit durva inzultus érte az összeállás pártjaitól. Az Összefogás tábláit arrébb rakták, az aktivistáikat lökdösték, kisebb dulakodás történt, az egyik aktivista kezéből ki akarták tépni az aláírásgyűjtő ívet. Az ívet az aktivista megfogta és az elszakadt, ezután rendőrségi intézkedésre került sor.

Advertisement

Előttem van a némafilmbe illő jelenet, ahogy a Gyurcsányon szocializálódott nyugdíjas nénik bevadulva mennek rá a névrokonok standjára. Sajnos képet nem csatoltak a sajtóközleményhez!

Az Összefogás elítéli a név tolvajok durva támadását, ezen erőszakos magatartást veszélyesnek tartja a demokratikus választások tisztaságára nézve. Ijesztő és egyben elgondolkodtató az, hogy a kormányzásra készülő több párti összeállás ennyire erőszakos a hatalom megszerzése előtt is. Mit lehet akkor várni tőlük, ha esetleg az Összefogás nevével megtévesztve a magyar választókat mégis hatalomra kerülnének?

Advertisement

Gyurcsány, Kuncze és Fodor pozícióit látva a listán én elsősorban nem a név miatt aggódnék. A végén az Igazi és Egyetlen Összefogás européer viselkedésre, önmegtartóztatásra szólítja fel a véresszájú progresszíveket:

Az Összefogás felszólítja a több párti összeállás pártjait, hogy a jövőben tartózkodjanak az attrocitásoktól, durva támadásoktól, békésen, európai emberhez méltó módon kampányoljanak, s legyenek toleránsak, elfogadóak más pártokkal szemben. Az Összefogás arra figyelmezteti az összeállás pártjait, hogy a lopott névvel nem lehet választást nyerni, mert aki nevet lop, az bármire képes, s ezt a választók is jól tudják!

Advertisement

Aki esetleg ott volt, vagy tud valamit az esetről, írja meg! Vagy inkább ne, mert sosem tudnám megbocsátani, hogy nem videózott.

[OS] [Kép: Giphy]

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter